چگونه میتوان نسبت به مطالیه مبلغ ودیعه قرارداد اجاره اقدام نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۸

با سلام پدر من درسال 90 یک ملکی را اجاره کردیم که این ملک ورثه ای بود وکالت دست یکی از وراث بود بعد از گذشت هشت نه ماه وکالت از دست ایشان گرفته والان هیچکس وکالت ندارد وپدرم دوماه قبل از موعد از طریق بنگاه اقدام کرد به گرفتن مبلغ رهن تا خانه ای را که خریده بود را بپردازد کسی اقدام نکرد یعنی جواب تلفنمان راهم ندادند وپدرم نامه ای مبنی بر تقاضای پول از بنگاه گرفت ،، گذشت تا چند سال خبری از هیچکدام از وراث نشد تا امسال یکی از خواهران ادعای گذاشتن مستاجر ودادن پول ما میخواهم راهنمایی کنید که آیا این فرد حق همچین ادعایی دارد؟ بدون داشتن وکالت ونبود طرف حساب ما با تشکر فراوان.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید در پایان موعد اجاره نسبت به تخلیه ملک و مطالبه مبلغ ودیعه از وکیل(موجر)اقدام مینمودید حال با گذشت چند سال از اتمام مدت اجاره وراث میتوانند نسبت به مطالبه اجت المثل زمان تصرف اقدام نمایند و هیچ یک از وراث به تنهایی ماک محسوب نشده و نمیتوانند ادعایی نسبت به ملک داشته باشند.

با احترام

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط