🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میتونم کیفرخواست رو مشاهد کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۵

و اینکه قرار نهایی منظور همون حکم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کیفرخواست میبایست ابلاغ شود ودرغیراینصورت به دادسرامراجعه وتقاضای تسلیم آن رابنمایید
قرارباحکم متفاوت است.قرارهاهم توسط دادگاه صادرمیشوندهم دادسراو موجب مختومه شدن پرونده نمیشوداما حکم توسط دادگاه صادرشده وموجب مختومه شدن پرونده میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

به معنی قرار مجرمیت یا منع تعقیب در این خصوص خواهد بود، می توانید پرونده را مطالعه نمایید

-- قرار نهایی هم میتواند قرار مجرمیت یا کیفرخواست بوده و هم میتواند قرار منع تعقیب باشد .
-- کیفرخواست باید به متهم ابلاغ شود . در صورت عدم ابلاغ میتوانید با مراجعه به دادگاه ، درخواست کپی از کیفرخواست را بنمائید .

طبق قانون حکم عبارت است از رای یا قرار.

معنا و مفهوم قرار نهایی بدین معناست که تحقیقات به پایان رسیده و نتیجه مشخص شده است.

زمانی که در دادسرا قرار نهایی صادر می‌شود، پیامکی به شماره شما بدین مضمون ارسال می‌شود که این پیام دو مفهوم دارد:

۱. معنای اول این است که تحقیقات در مورد پرونده شما در دادسرا به پایان رسیده

۲معنای دوم اینکه پرونده شما وارد مرحله دیگری شده و شما باید برای پیگری پرونده به دادسرای محل ثبت دعوی مراجعه کنید.

کیفرخواست به شما ابلاغ می‌شود و پس از ابلاغ میتوانید آن را مشاهده کنید.
یا به شعبه صادر کننده کیفرخواست مراجعه کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط