🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه میشود در این فاصله خانه را سه دانگ سه دانگ بین خودمان بنام بزنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۸

عرض سلام و خسته نباشید،
وقتتون بخیر.
سند شش دانگ خانه ما در رهن بانک برای وام مسکنی که گرفته ایم است و سالها زمان میبرد تا اقساط تمام شود و سند بنام آقا یعنی همسرم است چگونه میشود در این فاصله خانه را سه دانگ سه دانگ بین خودمان بنام بزنیم و با چه روشی که اعتبار قانونی داشته باشد برای روز مبادا؟ میشود آیا؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملکی که بعنوان وثیقه ضمانت در بانک می باشد به اصطلاح حقوقی در اداره ثبت اسناد رسمی بازداشت شده تا زمان پرداخت اقساط کامل وام
با توجه به سوالتان میتوانید به بانک مراجع کنید ضمن درخواست به بانک از اداره ثبت اسناد ملک در صورت رضایت صاحب آن سه دانگ سه دانگ تقسیم شود
نکته در سند که مورد وثیقه می باشد به طور سه دانگ سه دانگ تقسیم بشود در ید بانک و بازداشت قرار میگیرد
یعنی تا زمان پرداخت اقساط بعنوان ضمانت محسوب شد و در واقع اگر اقساط پرداخت نشود بانک کل شش دانگ ملک میتواند اقدام کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط