🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه می توانم این شرط داوری حذف کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۴

با سلام و خسته نباشید
من یک ملک تجاری دارم و می خواهم ان را به صورت اجاره نامه عادی تنظیم کنم در مشاوره املاک در یکی از بند قرار داد اجاره نامه بند ۱۷-۶ این بند ذکرشده است
(کلیه اختلافات ناشی از این قرارداد و متم های ان در خصوص انعقاد تفسیر اجرا و انحلال اعم از دعوا یا صلی و متقابل توسط داور ( ان ) تعییتی مرکز داوری اتحادیه املاک شیراز ظرف مدت سه ماه از تاریخ برگزاری اولین جلسه داوری حل و فصل خواهد شد طرفین به وجه ملزومی اختیار تمدید مهلت مزبور را برای سه دوره دیگر به دواران تفویض نمودند تکرار مراجعه به مرکز داوری فوق بابت اختلافات متعدد ناشی از این قرار داد و متم ها از سوی کلیه طرفین قرار داد موجب زوال شرط داوری نیست
این شرط داوری در حدوث و بقا مستقل از قرارداد اصلی بوده و انحلال ان به هر طریق قانونی و قراردادی موجب بی اعتباری شرط داوری نخواهد بود مگر ان که طرفین مستقلاد رخصوص انحلال نفس شرط توافق نمایند هزینه داوری بدوا توسط خواهان تامین گردیده و پس از اتخاذ تصمیم نهایی داور برعهده محکوم علیه خواهد بود امضای ذیل قرار داد به منزله پذیرش کلیه مفاد اساسنامه و ایین نامه و سایر مقرارت مرکز داوری مذبور می باشد این شرط در خصوص قایم مقام قرار دادی و منتقل الیه جزیا کل این قرارداد نیز تسری میابد مگر اینکه منتقل الیه در قرار داد راجع به انتقال عدم تسری این شرط را تصریح نموده باشد
تبصره ۱- صرفا اختلافات ناشی از این قراردادهای اجاره اماکن مسکونی با خواسته صدور تخلیه در قرارداد های منقضی المدت و یا مطلبات کمتر دویست میلیون ریال ناشی از این قرار داد ها از شمول این شرط مستثنی میباشد این دعاوی در صلاحیت شورای حل اختلاف خواهد بود .
سوال اول: چگونه می توانم این شرط داوری حذف کنم در صورت بروز مشکل میان موجر و مستاجر به شورای حل اختلاف مراجعه کنم
سوال دوم: در صورتی سال اینده با مستاجر مشکل برخورد کرده م دستور تخلیه فوری از شورای حل اختلاف با وجود که دو شاهد زیر اجاره نامه امضا کنم
سوال سوم: اگر بند ۱۷-۶ اجاره نامه مربوط به داوری است به قرارد اجاره نامه لطمه وارد نمی شود منظورم از نظر قانونی مشکلات برخود نمی کنم
سوال چهارم : چه متنی بنویسم برای حذف شرط داوری منظورم ۱۷-۶ بند
با تشکر پاسخ شما و همکاران گرامی کانون وکلا

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید با توافق یکدیگر نسبت به انحلال شرط داوری اقدام کنید
دستور تخلیه در صلاحیت داور نمیباشد و میتوانید به شورا مراجعه و برای مابقیه مطالبات خود به داور مراجعه کنید.
طرقین با توافق یکدیگر نسبت به انحلال شرط داوری اقدام نمودند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط