آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
اینجانب عواید قسمتی از قطعه زمینی را که به صورت ارث پدری داشتم، در سال ۱۳۹۷ برای تبلیغ و ترویج عید غدیر خم وقف نمودم(۲۰۰۰ متر از ۴۰۰۰ متر مربع). در وقف نامه ذکر کردم، تا زمانی که خودم در قید حیات هستم، متولی باشم و پس از من، تولیت به عهده اداره اوقاف و امور خیریه باشد.
در ضمن، در وقف نامه شرط کرده ام که میتوانم ملک را در هر زمان فروخته و تبدیل به احسن به نام خودم(واقف) چه به صورت اعیان و چه به صورت عرصه نمایم.
حال با همان نیت ترویج و تبلیغ غدیر، قصد دارم که در زمان حیاتم، تولیت وقف را بعد از حیاتم، به وراث نسل بعد نسل یا فرد مورد وثوقم، منتقل کنم. چطور میتوانم این کار را انجام بدهم. برگه وقف نامه هم میتوانم خدمت تان ارسال نمایم. با سپاس
برای انتقال تولیت وقف به وراث یا فرد مورد وثوق، باید به شرایط و قیود مندرج در وقفنامه خود توجه کنید. بر اساس ماده ۶۴ قانون مدنی، واقف میتواند در وقفنامه شرط کند که تولیت وقف به شخص یا اشخاصی که خود تعیین میکند، منتقل شود.
در صورتی که در وقفنامه، تولیت پس از خود را به اداره اوقاف و امور خیریه سپردهاید، باید از طریق تنظیم یک متمم یا اصلاحیه در وقفنامه، تولیت را به وراث یا فردی که مورد وثوق شماست، انتقال دهید.
پیشنهاد میشود که این تغییرات را با همکاری یک وکیل متخصص در امور وقف و همچنین با هماهنگی اداره اوقاف و امور خیریه انجام دهید تا از بروز مشکلات حقوقی در آینده جلوگیری شود.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.