آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
باسلام
بنده دقیقا به مدت ۲ سال هست که از روی لجبازی خانمم بخاطر خانوادش از خونه بیرون کردم و ایشان در منزل پدریشان زندگی میکنند.
ایشان هنوز جهیزیهشان مسترد نکردند و در منزل مشترک میباشد.
همسرم بارها اظهارنامه فرستادهاند که برگردند به منزل مشترک ولی بنده از روی لجبازی بیاعتنایی کردم و جوابی ندادم و فقط مرتبا طبق نظریه کارشناس نفقه ایشان را واریز کردم.
حتی زمانی که ایشان دادخواست تهیه مسکن مستقل دادند و پرونده به اجرای احکام رفت بنده اظهار عدم تفاهم و عدم سازش نمودم و مانع بازگشت ایشان شدم و برای بازگشتشان اقدامی نکردم و حالا ۶ ماه از زمان اجرائیه مسکن گذشته است.
اینک ایشان بعد از ۲ سال دادخواست طلاق به علت عسر و حرج دادهاند و با طلاق عاطفی و کراهتی که به وجود آمده هیچ جوره راضی نمیشوند از طلاق انصراف دهند.
بنده از عملکرد لجبازی خود و طلاق دادن همسرم پشیمان هستم.
سوالم اینجاست:
۱. با این تفاسیر که عرض کردم همسرم موفق به اخذ طلاق به همراه مهریهشان میشوند؟
۲. بنده الان چجوری میتوانم با طلاق ایشان مخالفت کنم و قاضی را متقاعد کنم که پشیمانم و برگردانمشان به سر زندگی؟
برای پاسخ به سوال اول شما، طبق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، زن میتواند در صورت اثبات عسر و حرج و ارائه دلایل کافی، از دادگاه تقاضای طلاق نماید. در شرایطی که شما به مدت طولانی همسرتان را از خانه بیرون کردهاید و نسبت به بازگشت او بیتوجهی نشان دادهاید، ممکن است دادگاه این وضعیت را به عنوان عسر و حرج تلقی کند و درخواست طلاق همسرتان را بپذیرد.
در پاسخ به سوال دوم، برای مخالفت با طلاق و متقاعد کردن قاضی به تغییر نظر، میتوانید اقداماتی انجام دهید. ابتدا باید نشان دهید که از رفتار گذشته خود پشیمان هستید و قصد دارید شرایط زندگی مشترک را بهبود بخشید. میتوانید از طریق مشاوره خانوادگی و روانشناسی تلاش کنید تا مشکلات موجود را حل کنید و به دادگاه نشان دهید که به تغییر رفتار و بهبود شرایط زندگی علاقهمند هستید.
همچنین، میتوانید مدارکی مبنی بر تغییر رفتار و نیت صادقانه خود برای بهبود زندگی مشترک به دادگاه ارائه دهید. این مدارک میتواند شامل نامهنگاریها، گواهیهای مشاوره و یا شهادت شهود باشد.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
با درود ، بنابه اظهارات شما و بلحاظ طولانی شدن زمان جدایی از هم و عدم تهیه مسکن مستقل برای زوجه، عدم تامین نفقه که تهیه مسکن هم از زیر مجموعه نفقه هست، بنظرم قاضی این شرایط را از موارد عسر و حرج زوجه تلقی کنند.
ضمنا اگر قصد ادامه زندگی مشترک با زوجه دارید ، باید از طریق وساطت بستگان و دوستان جهت اعلام پشیمانی و ندامت از گذشته و استفاده از مشاوران خانواده و روانشناسی جهت بهبود وضعیت گذشته فیمابین اقدام نمایید و به خواسته های زوجه منجمله تهیه مسکن مستقل و پرداخت نفقه و انعطاف پذیری در مقابل خواسته های زوجه عمل نمایید و کتبا از قاضی پرونده تقاضای استمهال و دادن مهلت بیشتر جهت مصالحه و سازش با زوجه نمایید