🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه می توان تجاوز به عنف را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸,۴۳۰

با سلام. خواهر من ک زنی دارای شوهر و بچه هست توسط یک راننده ربوده شده و از قبل و دبر به او تجاوز شده است بلافاصله به کلانتری و حدود ۳۸ ساعت بعد توسط پزشکی قانونی تحت معاینه قرار گرفت. سوال این است ک اگر گواهی پزشکی قانونی صحت رابطه جنسی را تایید کند اما عرفا تشخیص ب عنف بودن ان با دادگاه و قاضی است. از انجا ک در این جرم معمولا شاهدی وجود ندارم و متهم نیز اقرار نمیکند مگر در موارد خاص. اگر ما نتوانیم ب عنف بودن را اثبات کنیم چه اتفاقی برای خواهرم ک متاهل است می افتد. چون متجاوز با چاقو خواهرم را تهدید کرده و جای هیچگونه ضرب و شتمی وجود ندارد ک دال بر عنف بودن باشد. و فقط خدا شاهد بی گناهی و عدم رضایت قربانی است . در ضمن فقط چهره متهم یاد خواهرم مانده ایا پلیس با ما همکاری میکند ک دوربین های مستقر در مسیر ک پلاک ماشین را ظبط کرده اند به پرونده الحاق شوند و ایا ما در چهرنگاری یاری میکنند یا در چنین مواردی روال ب صورت دیگری است؟؟ با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که خواهر شما چهار بار اقرار به زنا نکند و چهار مرد عادل شهادت به دیدن زنا ندهند حدزنا جاری نمی شود.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

عنایت داشته باشید که نظر پزشکی قانونی  و همچنین دوربین های مدار بسته بر ادله ای هستند که بر روی رای داگاه تاثیر مهمی دارد و جز علم قاضی محسوب می شود و قاضی با توجه به این ادله عنف بودن را احراز و رای صادر میکند.موید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط