🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونه می توان خریدار را ملزم به تعویض پلاک و به نام زدن خودرو ی فروخته شده نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۳۸۲

باسلام و احترام
۵ سال پیش پرایدی را فروخته و وکالت تعویض پلاک تام به خریدار داده ام . متاسفانه ماشین بارها خرید و فروش شده توسط دلالان و هیچ کدام اقدام به تعویض پلاک ننموده اند. به تازگی متوجه شده ام پلاک و سند به نام بنده همچنان ثبت می باشد. بعد از تسلیم شکایت در راهنمایی خودرو توقیف شده. در حال حاضر چگونه می توانم خریدار جدید که متاسفانه ایشان نیز دلال ماشین می باشند را ملزم به به نام زدن ماشین و تعویض پلاک نمایم. چون می ترسم با رضایت بند و خروج ماشین از پارکینگ مجدد بدون تعویض پلاک اقدام به فروش ماشین نماید. و جهت تعویض پلاک نیز لازم است ماشین از پارکینگ خارج گردد؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید الزام خریدار را به تعویض پلاک  از مراجع قضایی خواستار شوید و این امر مقتضی خروج ماشین از پارکینگ می باشد و در صورت عدم اقدام در این مورد دادگاه تصمیمات مقتضی را اتخاذ خواهد نمود.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط