🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چگونگی اجرای رای داور در اداره ثبت با ذکر این موضوع که ملک خریداری شده بازداشت از طرف اشخاص ثالث دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۶

۶ دانگ ملکیت و ۶ دانگ سرقفل مغازه ای را از شخصی خریدم که مالک مغازه بود و سرقفل را هم ایشان از سرقفل داران با قولنامه عادی خریداری کرده بود و در قالب همان مبایعه نامه به من فروخت. حالیه با مراجعه به داور و سپس دادگاه رای گرفتم و رای را باید ببرم دادورز اجرای احکام برای اجرای در ثبت و...
با توجه به اینکه سرقفل و مالکیت مغازه از قبل در بازداشت بوده و هنوز رفع بازداشتی نشده، اداره ثبت چطور این مغازه را می تونه به نام من منتقل کنه؟ ممنون از پاسخ شما.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید علت توقیف مورد بررسی قرار گیرد.
در صورتیکه دلیلی برای توقیف وجود نداشته باشد باید با نامه اجرای احکام رفع توقیف صورت گیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

چرا ملک در توقیف است ؟بابت رهن بانک یا توقیف قضایی؟به هرحال اگر بعد از تاریخ مبایعه نامه شما توقیف شده از طریق دادگاه و اعتراض ثالث اجرایی قابل رفع است .اگر هم رهن بانک بوده که مسله دیگری است .

باید دلیل توقیف ملک بررسی شود و اگر موجبی برای ادامه توقیف نیست با نامه ی اجرای احکام رفع توقیف و سند منتقل شود.

با سلام
یا باید بازداشت از آن برداشته شود یا جایگزینی برای آن گذاشته شود و یا با همین وضعیت انتقال یابد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط