چگونگی دریافت دیه را بیان بفرمایید؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۱۹

خرداد ماه ۹۹ در حال عبور از خیابان موتور سواری به من برخورد و فرار کرد که بلافاصله شخصی طرف را تعقیب و شناسای کرد و راکب موتور چون فهمید شناسای شده به ناچار خودش را به کلانتری محل معرف نمود. و من هم توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده و هر دو قلم پای راستم خورد شد و چون راکب فرار نمود افسر راهنمایی نظر داده که راکب شخص دیگری بوده و همین امر باعث شده که در پرونده مشکل شود و نتوانم روند پیگیری پرونده انجام شود با اینکه راننده هم گواهینامه و هم موتور بیمه دارد. راه حل این مشکل چگونه حل میشود
با تشکر

۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بیمه بایستی دیه را تادیه نماید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مسؤل پرداخت است

بنام خدا،بیمه باید دیه را پرداخت کند.

سلام
در هر صورت شما باید نسبت به طرح شکایت و مطالبه دیه اقدام نمایید

سلام
درصورت داشتن بیمه، دیه شما توسط بیمه پرداخت میگردد

با سلام و احترام
در حالت کلی در صورت وجود بیمه برای زیان دیده تفاوتی نمی کند مالک راکب موتور سیکلت بوده یا شخص دیگر زیرا در هر دو صورت بیمه مکلف به پرداخت دیه می باشد.
در طرح شکایت کیفری می توانید مالک خودرو را به عنوان متشاکی معرفی نمائید. پس از طرح شکایت، در مرحله تحقیقات مقدماتی اصولا هویت راکب اصلی مشخص می شود.

باسلام و درود
دیه توسط بیمه پرداخت می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط