🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چیکار باید انجام بدهم تا به پارکینگ منتقل نشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۱

با سلام پلیس امنیت اخلاقی ماشینم رو توقیف کرده به علت کشف حجاب فک میکنم ولی هیچ پیامکی برای من ارسال نشده هنوز ماشین رو پارکینگ نبردم باید چیکار کنم که نره پارکینگ چون من صب تا شب سره کار هستم و ماشین رو هم به کسی ندادم که بگم شاید از اون طریق بوده چیکار باید انجام بدهم تا پارکینگ نره این واسه باره سوم هستش ولی مشکل اینجاس که من نبودم ممنون میشم راهنمایی کنید

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر پیامکی برای شما ارسال نشده چطور اطلاع پیدا کردید؟ برای بار اول تعهد و در مراحل بعدی جریمه در نظر گرفته می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

اگر شما مطمئن هستید که بد حجابی در اتوموبیل شما اتفاق نیفتاده خاصه که هیچ پیامک و ابلاغی هم در این مورد دریافت نکردید چطور به این نتیجه رسیدید که دستور توقیف در مارکتینگ برای ماشین صادر شده است؟ در هر صورت ابتدا با استعلام از پلیس امنیت اخلاقی ابتدا از وقوع امر اطمینان حاصل کنید

با درود اگر شما مرتکب چنین تخلفی نشده اید به پلیس مربوطه مراجعه و بخواهید مستندات را ابراز دارند.

سلام، در صورتی که پیامکی برای شما نیامده چگونه اطلاع دارید؟ برای بار اول صرفا جنبه تذکر داشته و تعهد اخذ می نمایند

درود
بار اول تعهد و دفعات بعد جریمه و امتیاز منفی و تشکیل پرونده قضایی دارد.

سلام

شما باید به پلیس امنیت اخلاقی واحد رسیدگی به اعتراضات مراجعه کنید و دلایل و اعتراضات خود را به صورت مکتوب در قالب فرم مخصوص پر کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط