🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چیکار کنم استعلام درست در بیاد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۲

با سلام
خودرویی رو خریداری کردم، دست به دست شده رسیده به من صاحب خودرو ( که معلوم نیس سند قطعی بنامش هست یا نه ) بهم وکالت کاری جهت تعویض پلاک داده فقط و الان هم نمیاد سند قطعی بزنه حالا استعلام که میکنن ماشین رو ببین سند قطعی بنام کی هست چون پلاک به اسم منه همش صاحب ماشین منو نشون میده پلیس راهور
هرچی هم میگم میگن نمیدونیم والله گرفتاری شدیم
(خواهش میکنم اول جواب سوال بالا که گفتید این رو هم بگید که شرکت خورو سازنده ماشین میدونه سند قطعی بنام کی هست؟ حالا امکانش هست دست به دست چرخیده باشه سند قطعی ماشین هم)

با تشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست احراز وقوع بیع از ایادی قبلی اقامه نمایید
پس از مشخص شدن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام
معمولا راهنمایی و رانندگی نقل و انتقالات رسمی راجع به اتومبیل را در سوابق خود منعکس می نمایند
شما می توانید از طریق دادگاه استعلام بگیرید که سوابق به نقل و انتقال در دفتر اسناد رسمی را اعلام کنند و پس از اطلاع از آخرین سند انتقالی و مراجعه به دفترخانه مذکور می توانید بقیه نقل و انتقالات را متوجه شوید و یا چنانچه نقل و انتقال این نشده باشد آن را هم متوجه شوید

سلام
شما اول باید اثبات کنید ایا بیع واقع شده است
بعد الزام به تنظیم سند رسمی کنید
که نیاز به تقدیم دادخواست است

سلام. شما نیازمند طرح دادخواست احراز وقوع بیع و الزام به تنظیم سند هستین. منتها بدلیل تخصصی بودن موضوع پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی بهره ببرین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط