🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کارخانه ادعا میکند خارج از محدوده و در اراضی ملی است، حال با این تفاسیر باید به کجا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۰

سلام، بنده یک ملک در محدوده کارخانه سیمان در محله مشیریه دارم، سند ۶ دانگ دارد. زمانی در تصرف کارخانه سیمان بوده ، الان کارخانه ادعا میکند خارج از محدوده و در اراضی ملی است، حال با این تفاسیر باید به کجا شکایت کنم و برای معوض گرفتن زمینم چکار کنم؟ ممنون میشم راهتمایی بفرمایید؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ملک جز اراضی ملی باشد به تملک کارخانه سیمان هم در نمی آید و کارخانه سیمان نمی تواند ادعای مالکیت و تصرف نسبت به آن داشته باشد از طرفی سند ۶ دانگ ملک به نام شماست شما مالک هستید و می توانید دادخواست خلع ید کارخانه سیمان را به دادگاه بدهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
متاسفانه قید ننموده اید که این ملک را از کارخانه خریداری نموده اید یا از شخصی دیگر ؟
اگر از کارخانه یا هر شخصی که خریداری نموده اید میتوانید با استناد به ملی بودن امر تقاضای فسخ معامله نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط