🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کاری میشه کرد تا خونه رو پس گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱

سلام
ما سه سال پیش یه خونه ای خریدیم به قیمت ۱۸۰ ملیون و یک سال هم خونه رو رهن دادیم به کسی که ازش خریدیم بعد یه سال که اومدیم این خونه نشستیم یک نفری اومد گفت این خونه رو به ایشونم فروختن و برا ما حکم تخلیه گرفته به ما موقع خرید این خونه گفتن سندش هنوز اماده نشده تفکیک نشده و کد رهگیری هم نداریم ولی شخص اول که این خونه رو خریده به عنوان قرض پولی که برا ساخت این ساختمون به اون شخص دادن این واحد و ازش خریدن و حالا برا ما از دادگاه حکم تخلیه گرفتن و ما هرجا میریم میگن خونه برا خریدار اوله کسی هم که ازش خونه خریدیم فرار کرده نیس
الان ارزش خونه یک میلیارد شده و یه هفته به ما مهلت برا تخلیه دادن و بدون هیچ پولی موندیم چیکار کنیم کار کل خانواده گریه شده پولی برا رهن تو این گرونی هم نداریم. میخواستم بدونم عایا کاری میشه کرد تا خونه رو پس گرفت یا راه امیدی نیس دیگه؟؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بستگی به تاریخ مبایعه نامه های تنظیمی شما دارد که کدامیک ماقبل دیگری است

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

اگرتاریخ بیع نامه شمازودترازبیع نامه دوم باشد بیع شما صحیح درغی. اینصورت معامله شما باطل است وباید ازایشان سکایت ومطابق قرارداد خسارات بپیریدوبه جرم کلاهبرداری وفروش مال غیر شکایت کنید بهتراست وکیل بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط