🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کاملا اسناد و مدارک بنده را دادگاه های مختلف اعم از کیفری و حقوقی ندید میگیرند یا منع تعقیب میزنند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲

با عرض سلام اینجانب مالک ملک تجاری بصورت مشاعی سه دانگ با اداره اوقاف میباشم که مستاجر اداره اوقاف ملک رو بصورت شش دانگ در تصرف دارد و بصورت کاملا واضح اعلام میکند من خیلی مهره های سنگین دارم در سپاه قدس و کاملا اسناد و مدارک بنده را دادگاه های مختلف اعم از کیفری و حقوقی ندید میگیرند یا منع تعقیب میزنند و به مدت ۸ سال هست باعث اطاله دادرسی شده است و مانع از بهره برداری ملک اینجانب شده است لطفا راهنمایی کنید بنده را دیگه کلافه شدم در ضمن ملک تجاری در استان گیلان رشت میباشد

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که ادله کافی در این خصوص دارید و همچنین از تخلفات صورت گرفته مطلع هستید می توانید موضوع را از طریق دادسرای قضات پیگیری نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
شما در صورت وجود ادله کافی می توانید نسبت به ایشان و همچنین تخلفات صورت گرفته از سوی قضات رسیدگی کننده طرح شکایت نمایید

جهت راهنمایی بهتر و دقیق تر نیاز است مدارک شما و آرای صادر از دادگاه ویا دادسرا بررسی گردد و بیان چنین جملاتی از سوی طرف مبنی بر داشتن روابط با... میتواند بعنوان نقطه ضعف از آن استفاده نمود باری به هرجهت اگر ملک مورد نظر مشاع می باشد میتوان تقاضای خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمود و با صدور دستور موقت ملک تخلیه و توقیف میگردد وچنانچه اینگونه دعاوی را مطرح نمودید میتوانید از طریق انتقال سهم مشاع به غیر نسبت به ورود ویا اعتراض شخص ثالث پرونده را به جریان انداخت لذا در هر صورت ابتدا باید مدارک شما رویت وبررسی گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط