🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کتک خوردن از پدر چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱

سلام
پدرم از پنج سالگی هنگام دعوا ها و غیره منو کتک میزنن در من الان ۲۱ سالمه فقط میخوام بدونم چیکار باید کنم تا به صورت منطقی و قانونی دیگه این قضیه رو متوقف کنم زندگی روانی و جسمی منو به خطر انداخته

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از ضرب و جرح طی تماس با ۱۱۰ و حضور آنها،مراتب را صورت جلسه نمایید
و در صورتیکه نتیجه حاصل نشدبرای نوبت بعدفپس از مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ نظر آنها،به جهت ضرب و شتم علیه ایشان شکایتی مطرح نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
چنانچه آثار ضرب و جرح و کتک کاری در بدن شما باشد می توانید شکایت کنید اما اگر نباشد امکان شکایت وجود ندارد ولی از این به بعد اگر پدر شما مرتکب کتک کاری شد فورا موضوع را به پلیس گزارش و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید.

سلام، واقعا نمیدونم تو بعضی موارد چی بگم ولی پدر میتونه فرزند خودش رو بکشه و اعدام نشه ولی در بحث عمومی جرم حتما مجازات میشه مس اینه که شاید پدر شما به اتهام ضرب و شتم شما محکوم به دیه نشه ولی در بحث عمومی جرم حتما مجازات خواهد شد ولی بنظرم با دادستان و مدعی العموم در این مورد تو روزهای خاص و ملاقات عمومی مشورت کنید

سلام. در صورت اقدام به کتک ، اگر اثاری برجای گذاشت، هم پلیس رو خبر کنید تا صورت جلسه بشه، هم بلافاصله به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا اثارش از بین نرفته..بعدش شکایت ضرب و جرح رو علیه ایشون مطرح کنید . اگر شهودم داشته باشید که زودتر به نتیجه میرسید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط