🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کتک زدن دختر توسط پدر و تهدید به تکرار دوباره ی آن در مکان عمومی چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹

سلام.دختری ۱۹ ساله هستم.پدرم سال ها قبل به شیشه اعتیاد داشته و این موضوع اثرات بد روانی رویش گذاشته به طوری که هنگام عصبانیت قادر به کنترل خود نیست.بارها مرا مورد ضرب و شتم قرار داده مثل کبودی و زخم تا اینکه آخرین بار چندین مرتبه ضربات بسیار محکمی به سرم وارد کرد به طوری که حس کردم احتمال ضربه ی مغزی وجود داشته باشد.خواستم در یک مانتو فروشی شروع به کار کنم تا بتوانم خانه ای اجاره کنم که از شرش خلاص شوم ولی میگوید مخالف است و اگر بروم سر کار می اید جلوی همکارهایم کتکم میزند و آبرویم را میبرد.میخواستم بدانم میتوانم در این مورد شکایت کنم.و نتیجه ی شکایت چه خواهد بود.و اینکه هزینه ی حدودی آن چقدر میشود.باتشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بر اساس قوانین ایران، پدر و مادر حق تنبیه فرزندان خود را دارند. اما این تنبیه نباید از حدود عرف خارج شود.
ضربات بسیار محکمی که به سرتان وارد کردن به طوری که احتمال ضربه ی مغزی وجود داشته باشد
از لحاظ قانونی، جرم بوده و قابل پیگیری است.
شکایت از طریق مراجع دادگستری وجود دارد. هزینه طرح شکایات کیفری بسیار اندک است
سعی نمایید حتی‌الامکان با گفتمان و مهر دخترانه و پدرانه قبل از اینکه موضوع به دادگستری ارجاع شود مشکل خود را حل نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام اینکه ایشان می تواند مانع اشتغال شما بشود یا خیر یک بحث جداگانه است.در هر دو حالت ایشان حق تهدید شما را ندارند و این عمل جرم است. ضرب و جرح عمدی نیز جرم می باشد و علاوه بر تعزیر دیه نیزباید بپردازد.لذا شما با مدارک و شهود خود می توانید بابت تهدید و ضرب و جرح عمدی شکایت نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط