🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کتک زدن زن توسط شوهر دیه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱۱۷ پاسخ ۵۷,۳۴۲

در مواردی که مرد زن زا کتک می‌زند و علائم آن سرخی باشد و اینکه سرخ شدن ممکنه بعد از چند ساعت از بین برود چه کار باید کرد؟به کلانتری باید زنگ زد چی کار باید کرد؟؟

۱۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه قابل مطالبه است. باید به کلانتری مراجعه کنید و معرفی‌نامه جهت مراجعه به پزشکی قانونی دریافت کنید. عکس گرفتن از محل جراحات نیز به عنوان یک اماره می‌تواند در مراحل دادرسی کمک‌کننده باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود بعد از تماس با کلانتری و تهیه صورت جلسه،به پزشکی قانونی مراجعه کنید

با سلام
باید باپلیس تماس گرفته وصورت جلسه کنید و سپس به پزشکی قانونی و نامه پزشکی قانونی اخذ وبعد شکایت به دادسرا

بعد از تماس با کلانتری و تهیه صورت جلسه،به پزشکی قانونی مراجعه کنید

باسلام بایستی با ۱۱۰ تماس حاصل فرمایید و جهت مراجعه به پزشکی قانونی گواهی اخذ نمایید سپس شکواییه مبنی بر ضرب وجرح تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

باسلام
تماس با پلیس و تهیه گزارش و اخذ نامه معرفی به پزشکی قانونی و همچنین تشکیل پرونده قضایی .

دیه زمانی تعلق می گیرد که پزشک قانونی آثار ضرب و جرح را تایید کند مثلا کبودی و شکستگی و....اگه پزشک قانونی تایید کند دیه دارد وگرنه دیه تعلق نمی گیرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط