🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کتک زدن فرزند چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۵

سلام وقتتون
دختری هستم ۱۹ ساله از ابتدای تولد بخاطر بی مسئولیتی پدرم و عدم توجه ایشون به زندگی با مشکلات زیادی روبرو شدیم و همین مشکلات آسیب های روانی زیادی رو بمن و خانوادم وارد کرد اخیرا دعواهای بینمون خیلی شدت گرفت و تو یکی از همین دعواها پدرم منو کتک زدنو بابت همین رفتارهای ناشایستشون من یبارم خودکشی کردم و اینکه خیلیم بد دهن هستن من هر سایتی رو که مطالعه کردم کودک آزاری شامل افراد زیر ۱۸ سال میشد.
میخواستم ببینم من چجوری میتونم ازشون شکایت کنم؟
تو رو خدا کمکم کنید
ممنون

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید بابت ضرب و شتم عمدی از ایشان شکایت کیفری نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

برای طرح دعوی علیه پدرتان لازم نیست صغیر باشد یا مشمول کودک آزاری باشد. عمل پدرتان جرم است. تحت عنوان توهین و صرب و جرح در دادسرا طرح دعوی نمایید

در صورت داشتن ادله از طریق دفاتر قضایی شکایت ضرب و جرح نمایید تا رسیدگی شود

برای توهین‌و ضرب وجرح ازطریق دادسرا شکایت نمایید . البته می بایست ادعای خودراثابت کنید

با سلام مخاطب گرامی توهین و ضرب و شتم جرح از سوی هر شخصی که ارتکاب یافته باشد و لو از سوی اولیا و سرپرستان قانونی جرم و قابل شکایت است و لزومی ندارد که اقدام یاد شده حتما کودک آزاری تلقی گردد. اقدامات پدر اگر خارج از حدود تادیب باشد قابل مجازات میباشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط