آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
شخصی به نام -------در اهواز مرتکب یک قتل عمدی میشود، یک نفر را با اسلحه به قتل میرساند،
به شیراز فرار میکند، در بین راه به طور غیرعمد با یک نفر تصادف میکند و غیرعمد باعث مرگ او میشود و از صحنه ی تصادف هم فرار میکند
از شیراز به اصفهان میرود، در اصفهان یک کلاهبرداری انجام میدهد، به یزد میرود و ۲ کیلو مواد مخدر خریده و به یک نفر میفروشد.
به قم میرود و یک ماشین را سرقت میکند
به بهبهان میرود و یک چک بلامحل صادر میکند
در حین برگشتن به اهواز با موتور سیکلت تصادف میکند و موتور سوار را میکشد و در نهایت مامورین ایشان را دستگیر میکنند
کدام دادگاه صالح به رسیدگی است؟ با استناد و استدلال توضیح دهید
باسلام چون جرم قتل بالاترین جرم متهم بوده بنابراین دادگاه اهواز صالح برای رسیدگی به جرایم متهم می باشد ولی اگر جرایم ارتکابی توسط متهم ازیک درجه باشند دادگاه محل دستگیری متهم صالح به رسیدگی جرم ارتکابی متهم می باشد.
با سلام، دوست عزیز سوال شما یک مساله ی دانشگاهی است نه مشکل حقوقی که در این فضا به آن پاسخ داده شود، بهتر است در این خصوص با مطالعه قوانین آ.د.ک سطح علمی خود را تقویت کنید. با آرزوی موفقیت.
ماده ۳۱۰ - متهم در دادگاهی محاکمه میشود که جرم در حوزه آن واقع شود. اگر شخصی مرتکب چند جرم در حوزه های قضایی مختلف گردد، رسیدگی در دادگاهی صورت میگیرد که مهمترین جرم در حوزه آن واقع شده باشد. چنانچه جرایم ارتکابی از حیث مجازات مساوی باشد، دادگاهی که مرتکب در حوزه آن دستگیر شود، به همه آنها رسیدگی میکند. در صورتی که متهم دستگیر نشده باشد، دادگاهی که ابتداء تعقیب در حوزه آن شروع شده است، صلاحیت رسیدگی به تمام جرایم را دارد.
۳۱۴ - هر کس متهم به ارتکاب جرایم متعدد باشد که رسیدگی به بعضی از آنها در صلاحیت دادگاه کیفری یک و دو و بعضی دیگر در صلاحیت دادگاه انقلاب یا نظامی باشد، متهم ابتداء در دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به مهمترین اتهام را دارد، محاکمه میشود و پس از آن برای رسیدگی به اتهام دیگر به دادگاه مربوط اعزام میشود. در صورتیکه اتهامات از حیث مجازات مساوی باشد، متهم حسب مورد، به ترتیب در دادگاه انقلاب، نظامی، کیفری یک یا کیفری دو محاکمه میشود.
تبصره ۱ - هرگاه شخصی متهم به ارتکاب جرایم متعددی باشد که رسیدگی به بعضی از آنها در صلاحیت دادگاه کیفری یک و رسیدگی به بعضی دیگر در صلاحیت دادگاه کیفری دو و یا اطفال و نوجوانان است، به تمام جرایم او در دادگاه کیفری یک رسیدگی میشود.
تبصره ۲ - چنانچه جرمی به اعتبار یکی از بندهای ماده (۳۰۲) این قانون در دادگاه کیفرییک مطرح گردد و دادگاه پس از رسیدگی و تحقیقات کافی و ختم دادرسی تشخیص دهد عمل ارتکابی عنوان مجرمانه دیگری دارد که رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه کیفری دو است، دادگاه کیفری یک به این جرم رسیدگی و حکم مقتضی صادر مینماید.