🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کسری اجباری ساعت کاری توسط کارفرما و ثبت مرخصی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۷

با سلام، قرارداد کاری مرکز درمانی که در آن شاغل هستم سه ماهه است. در سال جاری کارفرما دستور داده که هر روز به جای ۷:۲۰ می‌بایست ۷ ساعت کاری در مرکز بمانم و درنتیجه هر ماه تقریبا ۸ ساعت کسری خواهم داشت و بالاجبار برای کامل شدن حق بیمه، به میزان کسری‌ها مرخصی ثبت می‌کنم بدون آنکه عملا از حق مرخصی خود استفاده کرده باشم. چگونه می‌توان این مشکل را پیگیری کرد؟ آیا کارفرما به همین سادگی می‌تواند خلاف قانون عمل کند؟ ضمنا کسری ساعت اجباری برای برخی از نیروها به ۲۰ ساعت در ماه هم می‌رسد.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطابق قانون کار بایستی طبق ساعت کاری حضور داشته باشید و کامل باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام مطابق قانون باید ساعت کاری کامل حضور داشته باشید می توانید ازطریق اداره کار شکایت کنید.

سلام طبق قانون باید ساعت کاری کامل حضور داشته باشید واز مرخصی نیز به موقع استفاده کنید می توانید ازطریق اداره کار شکایت کنید

با سلام
شما بایستی طبق ساعت کاری مقرر در قرارداد در محل کار حاضر شده و می توانید از مرخصی خود مطابق با قانون کار استفاده نمایید. چنانچه بیم از دست دادن شغل ندارید طرح شکایت علیه کارفرما در اداره کار امکان پذیر می باشد.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بهتر است شما طبق ساعت کاری خود حضور یافته و حقوق را نیز تمام و کمال دریافت نمایید.

با سلام
چنین اقدامی ،پسندیده و مطلوب نیست ، شما طبق ساعات کاری مقرر شده در قرارداد خود در محل کار حاضر شوید و ماهانه یک روز مرخصی خود را بی جهت نیز از دست ندهید.منتهی اگر خوف از دست دادن موقعیت شغلی میرود در صورت صلاحدید با موضوع کنار بیایید ولی در حالت کلی ، شما میتوانید طبق ساعات مقرره در قرارداد کاری منعقد شده در محل کار حاضر باشید و حقوق خود را تمام کمال دریافت کنید..

با سلام شما می بایست حقوق خودتون رو کامل دریافت کنید به هرحال تنها راه اقدام از طریق اداره کار و طرح شکایت است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط