🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

کلاهبرداری به صورت طراحی یک سایت از طریق فضای مجازی به چه صورت قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۱

با سلام
بنده درخواست طراحی یک سایت بازی آنلاین را به ایمیل یک سایت که نماد اعتماد دارد فرستادم، آنها از همان ایمیل اما با یک اسم مشابه همان سایت جواب دادند و قیمت دادند. بنده با چک کردن سایت دوم با توجه به یکسان بودن شماره تماس و ایمیل و داشتن نماد اعتماد، به وب سایت دوم هم اعتماد کردم و مطمئن شدم هر دو سایت متعلق به یک نفر است و در وب سایت دوم یک سوم مبلغ قرارداد را پرداخت وجه انجام دادم. با توجه به عدم انجام تعهدات سایت نسبت به بنده (متاسفانه برخلاف ادعای ایشان که گفته بودند برنامه نویسان حرفه ای سایت طراحی سایت بنده را انجام خواهند داد، این طراحی به بیرون سپرده شده بود به این سایت یک واسط بود و کیفیت کار تحویلی بسیار پایین بود، {این موضوع را بنده به طور اتفاقی متوجه شدم و مدارک آن موجود است} ) بنده درخواست برگشت وجه پرداختی را داشتم که متاسفانه ایشان به قوانین سایت دوم استناد کردند که وجه دریافتی به هیچ وجه برگشت نمی شود.( در صورتی که با توجه به قوانین سایت اول که در ابتدا مد نظر من بوده آنها ملزم به برگشت وجه هستند.) علاوه بر این بنده متوجه شدم نماد اعتماد سایت دوم جعلی بوده است.
آیا کلاهبرداری صدق می کند؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ مثبت است زیرا با توجه به این که نماد جعلی است و کار را به صورت قرارداد اجرا نمی کنند می توان شکایت کرد.و قوانین سایت ارتباطی به حقوق شما ندارد و شما ملزم به پیروی نخواهد کرد. برای امر شکایت می توانید با وکیل متخصص تماس حاصل نمایید

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط