🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

گرفتن سند تک برگ چگونه باید انجام شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰

با سلام
خونه ما که ۵۰ ساله به اسم پدرم بوده البته توی سند سوم نفری بوده که خریداری کرده سال ۹۳ وکالتی به اسم من و برادرم کرد سند منگوله دار بود بعد جهت گرفتن سند تک برگ رفتیم اداره ثبت .پشت خونمون مدرسه هستش و یه خونه دیگه جی پی اس زدن دیدن که مدرسه ۶۰ سانت از ما برده ما هم یک متر و هفت سانت از مدرسه ولی بعد فهمیدن که ما از زمین مدرسه نبردیم قبلنا این زمینا باغ بوده و جوی آب از بینشون رد میشده و صاحب اصلی زمین هم حق آب داشته هم طبق تقسیم نامه موجود در دفتر ثبت اسناد و نوشته سند جز و سهم اختصاصی مالک بوده ثبت اسناد ما رو به شهرداری فرستاد و شهرداری هم به املاک شهرداری و مدیریت حقوقی شهرداری هم نظرش بر اینه که ما باید پول زمینی که در اشتباه ساخت بدلیل نبودن امکانات مهندسی در اون زمان و ذوزنقه بودن زمین بوجود اومده باید به قیمت روز به شهرداری بپردازیم تا بلامانع برامون صادر کنه الان اینجا قیمت روز زمین ۱۰ میلیون هستش و مساحتی که ما داخل جوی آب پشت خونه رفتیم که متروکه بوده و مدرسه و خانه پشتی هم چسبیده به خونه ما هستش و اونا هم یه مقداری از اون جوی بردن به مساحت ۳متر یعنی سی میلیون باید پرداخت کنیم که بلامانع رو بگیریم مام خیلی وضع پولی بدی داریم آیا برای ما چاره ای هست یا نه و سوال اینکه چطوری قدیما شهرداری مجوز ساخت داده و ثبت اسناد هم بهش سند داده مگه قدیما کارشناس نمیفرستادن

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به ادارات ثبت اسناد و املاک میتوان سند تک برگی گرفت

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط