🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

گرفتن طلب بدون مدرک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۷۲

سلام

اینجانب بدون هیچ قراردادی مدتی با یک نفر شریک بودم و کار فروش و خدمات انجام می دادیم. با حساب بانکی ایشان هم کار می کردیم. یک روز از هم جدا شدیم و حساب کتاب کردیم و مبلغی بنده طلبکار شدم و گفت طی چند قسط پرداخت می کند. اما هیچ وقت پرداخت نکرد و هر بار به بهانه ای طفره می رود.
با توجه به اینکه هیچ برگه و نوشته و قرارداد و چک و سفته ای از ایشان ندارم، چطور می توانم از ایشان شکایت کنم؟
تنها مدرک من یک فایل اکسل است که در مدت شراکت اطلاعات خرید و فروش و واریز و برداشتهای بانک در آن ثبت می شد و مورد توافق شفاهی طرفین بود. همچنین پیامک و تلگرامهایی که هر بار گفته فعلا ندارم بعدا می دهم.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون داشتن مدرک نمیتوانید به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه وجه و طلب بدهید و حتما باید مدرک داشته باشید. لذا به همان فایل و شهادت شهود باید اثبات کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط