🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

گرو بودن برگ‌سبز برای تضمین بدون مبایعه‌نامه و ادعای مالکیت نزول‌خوار

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۸

با سلام و عرض ادب، من مبلغ ۵ میلیون به صورت سودی (ربا) از یکی از دوستان برای برادرم قرض گرفتم و ایشان پول را به حساب برادرم واریز نمودند و در قبال پول، چک برادرم و برگ سبز یک وانت که متعلق به پدرم بود را از ما گرفتند که بعد از برگرداندن پول، ایشان مدارک را به ما پس بدهند ولی متاسفانه برادرم نتوانست پول را برگرداند و ایشان از من شکایت کلاهبرداری نموده و عنوان کرده که ماشینی که به من فروخته و در پارکینگ نیروی انتظامی توقیف بوده را تحویلم نداده و زودتر از من رفع توقیف و آزاد کرده. در صورتی که من هیچ ماشینی به ایشان نفروختم و قولنامه‌ای بین ما رد و بدل نشده و برگ سبز هم جهت ضمانت نزد ایشان بوده. آیا قاضی با این حال حکم به محکومیت من میده یا برائت؟ من چطور از خودم دفاع کنم؟ ممنون و متشکرم از شما عزیزان.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
احتمال محکومیت شما هم هست اما در صورت دفاع متناسب و مناسب ایشان نمی تواند ادعایش را اثبات مند‌

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
اثبات ادعای خرید و فروش وانت به عهده ایشان می باشد.

سلام حتما لایحه دفاعیه ایی توسط وکیل نوشته شود و ادعای خود را مطرح نمایید در صورتی که بتوانید با دلایل خود ادعای خود را اثبات کنید کلاهبرداری رد میگردد .

در صورتی که بتوانید این ادعا را اثبات نماید دعوی ایشان رد میگردد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط