🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

گفتند امکان عزل وجود ندارد الا به حکم قضائی، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۶

در انتهای وکالت نامه ای که پدرم به وکیل خود داده است این جمله نوشته شده است (موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است ) . پدرم در سال ۸۸ این وکالت را به عروسش داده است اکنون طبق حکم دادگاه به ۹۵ سال سن محجور شناخته شده است و بنده قیم ایشان هستم برای باطل کردن وکالت به همان دفترخانه جهت ابطال وکالت مراجعه کردم گفتند امکان عزل وجود ندارد الا به حکم قضائی . آیا باید همین کار را بکنم یا آنها هم میتوانند این وکالت را ابطال نمایند .... متشکر از زحمات شما

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت بلاعزل قابل عزل نیست مگد در مواردی خاص

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

از طریق دادگاه حجر پدر را ثابت کنیدپس از آن می توانید وکالت را باطل نمایید

سلام
امکان باطل کردن وکالت بلاعزل وجود ندارد ،اما با توجه به اینکه از طریق مراجع قضایی اثبات شده که پدرتان مهجور بوده، جهت ابطال آن باید با حکم مرجع قضایی به دفترخانه مراجعه نمایید.

ابطال وکالت بلاعزل امری بسیار سخت و پیچیده است و باید توسط حکم دادگاه باشد یا با توافق طرفین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط