🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

گوشی هایمان را گرفته و ماشین ها را به پارکینگ منتقل کردند،آیا جای نگرانی هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۹

سلام دیشب در یک تولد خانوادگی و دوستانه پلیس امنیت اخلاقی وارد مهمانی شد و بعد کلی بررسی را اطلاع از مصرف الکل صاحبان مهمانی رو دستگیر کرد و به بقیه گفت شنبه برای تعهد به پلیس امنیت اخلاقی با ثبت نام در ثنا مراجعه کرده،ضمنآ با اطلاع از این که اکثرا متآهل بودیم گوشی هایمان را گرفته و ماشین ها را به پارکینگ منتقل کردند،آیا جای نگرانی هست؟ و شنبه قراره چه اتفاقی برای ما بیوفتد؟و آیا سو سابقه خواهد شد؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام .درصورت اقرا به مصرف مشروبات الکی مجازات و درغیر اینصورت تعهدی گرفته و تمامی اموال توقیفی مسترد میگردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

بادرود/درمورد مشروبات درصورتی بعنوان مدرک چیزی کشف نشده باشد قابل اثبات نیست.درخصوص توقیف گوشی بعد از گرفتن تعهد گوشی رو تحویل میدهند .

احتمالا پس از اخذ تعهد مشکلی ندارید و با درخواست شما وسایل از جمله اتوموبیل و گوشی مسترد خواهند شد

خیر موجب سو پیشینه نخواهد شد به خوردن مسکرات اقرار نکنید احتمالا اگر بار اول باشد از شما تعهد کتبی گرفته می شود .

درصورتیکه منزل و یا خودرویی که مشروبات در آن کشف شده متعلق به شما نباشد امکان اثبات مصرف مشروبات نیست و اگر برای اولین بار باشد با اخذ تعهد کتبی آزاد خواهید شد .

درود
صرف اخذ تعهد سابقه کیفری محسوب نخواهد شد. به مصر مسکر اقرار نکنید.

درود بر شما، در خصوص مصرف مسکرات و مشروبات الکلی، مادامی که از طریق اقرار اثبات نشود، چای نگرانی نیست، در خصوص توقیف خودرو و گوشی نیز میتوانید پس از مراجعه درخواست رفع توقیف نمایید، لکن در این موارد به گرفتن تعهد از شما اکتفا خواهد شد و این تعهدات موجب درج در گواهی های صادره چهت استعلام سوءپیشینه نخواهد شد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط