🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

یک درصد دیه چقدر میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۰۴

آیا میتونم ثابت کنم که اون صدمات را بنده ایجاد نکردم و اون شخص خود زنی کرده ما فقط جرو بحث کردیم ولی با نامه ی پزشک قانونی رفته شکایت کرده که مورد ضرب قرار گرفته و شکمش درد میکنه و دستش کبود شده و پزشک قانونی یک درصد تعیین کرده این یک درصد به چه معناست ممنون از پاسخ شما

۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
معادل چهارمیلیون و هشتصد هزار تومان

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

معادل ۴۸۰۰۰۰۰ تومان میباشد ...

با سلام
معادل چهل و هشت میلیون ریال

یک درصد دیه معادل چهارمیلیون و هشتصد هزار تومان در سال ۴۰۰

باسلام یک درصد به این معنی میباشد که شما بایستی مبلغ چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان را به عنوان دیه به شخص پرداخت نمایید و در صورتی که دلیل و مدرک محکمه پسندی دارید مبنی بر اینکه شخص خودزنی نموده می توانید آن را به دادگاه ارائه نماید البته در صورتی که رای قطعی نشده باشد

درود ،
یک درصد دیه در سال یکهزارو چهارصد معادل ۴۸۰۰۰۰۰ تومان میباشد .

در خصوص خود زنی شهود و دلایل خود را ارائه کنید البته پس از اعلام شما پزشکی قانونی امکان تشخیص خود زنی را دارد ولی اگر شخص دیگری این اقدام را برای شاکی انجام داده باشد اثبات امر بسیار سخت است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط