🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

یک قاضی بار اول برائت داد و بار دوم محکومم کرد، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۰

شخصی از من شکایت کرد و عنوان کرد که ۷ تومان از من طلبکار است و چون نتوانست شاهد ببرد. خودش محکوم شد. و دو ماه بعد دوباره همان شخص با طرح شکایت طلب نقدی اینبار ۸ تومان دوباره شاکی شد و در همان دادگاه و همان قاضی قبلی این دفعه چون شاهد برده به نفع شاکی حکم داده و من اصلا هیچ کدام از دادگاهها نرفتم. و الان در مرحله توقیف اموال قسمت اجراییه میباشد‌. آیا قاضی که قبلا به من برائت داده دوباره همان قاضی میتواند من را محکوم کند. و آیا راه حلی هست که بتوانم محکومیتم را نقض کنم.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه در دادگاه حضور نداشتید و نتوانستید شاهد تعرفه شده طرف را جرح کنید می توانید به حکم غیابی اعتراض و واخواهی کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۳,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان

اولا بستگی به تصمیم که گرفته شده دارد، بنظر میرسد دعوای شما حقوقی بوده و در موضوع حقوقی برائت نداریم فلذا اگر دعاوی مطروحه یکی هستند و سلبقا حکم به بی حقی صادر گردیده است، میتوانید به اعتبار امر مختومه استناد نمایید. در هر حال راهنمایی کاملتر نیازمند بررسی مدارک و آراء صادره است.
در صورتی که آراء غیابی هستند امکان واخواهی نیز برایتان فراهم است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط