🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

۲/۵ درصد جریمه بیمه برای دیه تصادف فوتی چگونه اخذ میگردد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۱

با سلام خدمت کارشناسان و وکلای گرامی
آیا همه بیمه ها میگیرند؟
پرونده ای داشتم و مدتی هست که دیه به زیاندیده پرداخت شده ولی از طرف بیمه به من چیزی در مورد این جریمه ۲/۵ درصد نگفتند.
اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید که این مورد به چه صورت هست؟آیا بعضی بیمه ها نمیگیرند؟(۲ ماه از پرداخت دیه میگذرد)
پرونده مربوط به بیمه ----هست.
با تشکر فراوان

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
برای باز اول در بیمه شخص ثالث این میزان مطالبه صورت میگرد و بایستی به بیمه پرداخت شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام
قطعا این مبلغ قابل وصول است.
در تصادف دوم ۵ درصد و تصادف سوم جرحی ۱۰ درصد می باشد.

درود
بله در مورد همه ی شرکت های بیمه قانون وجود دارد و در صورت عدم پرداخت شما ، شرکت بیمن می تواند به طرفیت شما طرح دعوی نماید .

با سلام معمولا به این گونه اجرا می گردد که قبل از پرداخت دیه شخص خاطی را دعوت و مبلغ دو و نیم درصد را از وی دریافت می نمایند و در صورتی که شخص قادر به پرداخت نباشد ضمانت های خاص خود را دریافت می نمایند اما این روند در هر شرکت بیمه متغیر و مختص خود می باشد

موضوع اخذ ۲/۵ درصد برای بار اول قانونی بوده و در تمام شرکتهای بیمه اجرا میشود .

درود بر شما، بستگی به بیمه دارد، بیمه قانونا میتواند مطالبه کند.

بر اساس قانون بیمه شخص ثالث در صورتی که راننده با ارتکاب به تخلف حادثه ساز مرتکب حادثه رانندگی شود، برابر قانون در نوبت اول ۲.۵ درصد مبلغ دیه افراد صدمه دیده یا فوت شده را باید راسا پرداخت نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط