🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

۵۰ تا بخیه تو سر چقدر دیه دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۸

سلام برادرم تصادف کرده ۵۰ تا بخیه سرش خورده در ماه صفر بوده پول دیه اون چند میشه؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعیین درصد بر عهده پزشکی قانونی و تعیین میزان مبلغ آن بر عهده اجرای احکام میباشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

تعداد بخیه ملاک نیست شدت جراحات و میزان آسیب وارده ملاک تعیین مبلغ است

با سلام
اولا بایستی عرض شود که تغلیظ دیه صرفا برای قتل میباشد نه جراحات ، و ماه صفر ماه حرام نیست .
و ماه های حرام عبارتند از : رجب، ذی القعده، ذی‌الحجه و محرم.
دوما به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
موفق باشید

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و از طریق اجرای احکام قابل اجرا خواهد بود

سلام
مقدار دقیق دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و عمق و تعداد زخم ها مهم تر از طول زخم است، ماه صفر از ماههای حرام نیست و تغلیظ نمیشود

میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و مشمول تغلیظ دیه نمیشود

با سلام، در تعیین نوع جراحت آنچه اهمیت دارد عمق جراحت است و طول آن اهمیت ندارد، نوع جراحات وارده توسط پزشکی قانونی مشخص میشود.
چند نوع از جراحت های سر و صورت برای مثال:

حارصه : خراش پوست است بدون آنکه خون جاری شود و دیه آن ۱ درصد می باشد.

دامیه : خراشی است که از پوست بگذرد و مقدار اندکی وارد گوشت شود و همراه با جریان خون باشد کم یا زیاد که دیه آن ۲ درصد است .

متلاحمه : جراحتی است که موجب بریدگی عمیق گوشت شود لکن به پوست نازک روی استخوان نرسد که دیه آن ۳ درصد است.

سمحاق : جراحتی است که از گوشت بگذرد و به پوست نازک روی استخوان برسد که دیه آن ۴ درصد است.
تشخیص نوع و تعداد جراحات توسط پزشکی قانونی صورت میگیرد و در این مورد بدون رٶیت گزارش پزشکی قانونی نمیتوان نظر داد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط