در مواردی ممکن است که پلیس راهور خودرویی را متوقف نموده و متعاقبا اقدام به گرفتن تست الکل با دستگاه تست الکل سنج نماید و در نهایت منجر به ضبط گواهینامه شود.
چنانچه در این مرحله آزمایش مثبت باشد با تماس با نیروی انتظامی فرد متهم به کلانتری معرفی و ضمن توقیف خودرو به دادسرا معرفی می شود. البته در کلانتری صورتجلسه ای در این خصوص تشکیل می گردد.
چنانچه شخص از انجام تست شرب خمر استنکاف نماید امکان الزام وی وجود ندارد، ولیکن احتمال معرفی به پزشکی قانونی وجود دارد.
شما حتی می توانید در یک قدمی دادسرا وقتی که منتظر هستید با وکیل آنلاین در لحظه و برخط گفتگو نمایید.
لازم است بدانید که دلیل ضبط گواهینامه چیست؟
به موجب قانون چنانچه مصرف مشروبات الکلی همراه با رانندگی باشد مامور راهنمایی رانندگی موظف است، ضمن صدور قبض جریمه مطابق با بند ب ماده ۱۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی؛ به میزان ۴/۰۰۰/۰۰۰ میلیون ریال یعنی معادل ۴۰۰ هزار تومان، ضبط گواهینامه و محرومیت از رانندگی به مدت ۶ ماه برای اقدامات قانونی شخص خاطی را به نیروی انتظامی معرفی نماید.
البته توقیف وسیله نقلیه به مدت ۲۱ روز نیز انجام می شود. در مدت مذکور شخص خاطی حق رانندگی نداشته و چنانچه اقدام به رانندگی نماید، در حکم اشخاص فاقد پروانه رانندگی می باشد.
جالب است بدانید چنانچه پرونده شما در دادسرا با قرار منع تعقیب و یا در دادگاه با رای برائت مختومه شود، شما نمی توانید به استناد این قرار و یا رای اقدام به دریافت گواهینامه ضبط شده نموده و می بایست پس از ۶ ماه از تاریخ ضبط گواهینامه اقدام نمایید.
همچنین به موجب قانون مجازات شرب خمر ۸۰ ضربه شلاق حدی است و به هیچ عنوان کمتر و یا بیشتر نمی شود.
در این مقاله سعی شده است اطلاعات کاربردی در خصوص نحوه دریافت گواهینامه ضبط شده توسط پلیس راهور برای علاقه مندان به تشریح بیان گردد.
برای دریافت گواهینامه ضبط شده به کجا مراجعه نماییم؟
برای گرفتن گواهینامه ضبط شده می بایست با کمک وکیل شرب خمر، پس از پایان مدت ۶ ماهه به خیابان زنجان شمالی مراجعه نمایید.
در بدو ورود گوشی موبایل خود را به نگهبانی تحویل داده و به انتهای محوطه سالن اصلی مراجعه نمایید. قبل از ورود به سالن می بایست از دکه تعبیه شده داخل محوطه اقدام به خریداری فرم شماره ۶ نموده و اقدام به ارائه اطلاعات خواسته شده نمایید.
پس از دریافت فرم مذکور در سالن اصلی می بایست به طبقه دوم مراجعه نموده و در کلاس آموزشی که به منظور آموزش تشکیل می گردد شرکت نمایید.
پس از پایان کلاس آموزشی، مسئول مربوطه اقدام به ممهور نمودن پشت برگه به منظور تایید حضور در جلسه می نماید.
لازم به ذکر است که حضور در جلسه آموزشی الزامی است.
پس از تایید مسئول مربوطه به همراه فرم به باجه ۴۳ مراجعه نموده و با ارائه برگه مذکور و رسید مربوطه اقدام به دریافت گواهینامه می نمایید.
نکاتی که در خصوص دریافت گواهینامه ضبط شده می بایست توجه گردد و در جلسات مشاوره توسط وکیل تلفنی نیز قید می گردد:
- صدور رای برائت و یا محکومیت هیچ تاثیری در دریافت گواهینامه ندارد.
- الزاما می بایست مدت ۶ ماه به صورت کامل سپری شده باشد و حتی اگر ۱ روز باقی مانده باشد، امکان دریافت گواهینامه وجود ندارد.
- شرکت در کلاس آموزشی اجباری است و بدون حضور در کلاس امکان دریافت گواهینامه میسر نمی باشد.
- همراه داشتن کارت شناسایی (کارت ملی یا شناسنامه) الزامی است.
- نیازی به ارائه رای دادگاه نمی باشد.
دریافت مشاوره حقوقی شرب خمر جدای از مسئله مجازات و رسیدگی کیفری به آن مشمول مدارکی نظیر گواهینامه نیز میگردد.
سلام گواهینامه من به دلیل شرب خمر ضبط شده گفتن ۶ ماه دیگه بیا تبریز میخواستم بدونم چند روز طول میکشه تا گواهینامم رو بگیرم همونجا میدن یا میفرستن به شهر خودمون ؟