در تمامی مشاغل ساعت کاری از جهات مختلف حائز اهمیت است و این موضوع بسته به نوع شغل و معیارهای دیگر متفاوت است. واضح است که بین تعداد ساعات کاری مشاغل دولتی و آزاد تفاوت زیادی وجود دارد و اینگونه مسائل تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه با یکدیگر نیستند.
در ارتباط با مشاغل و نهادهایی که دولتی محسوب میشوند، ساعت کاری مشخص وضع شده است و کارمند باید در ساعات تعیین شده در محل کار خود حضور پیدا کرده و در زمان معین نیز از محل کار خارج شود. میزان ساعت و فعالیت کاری منجر به ایجاد نظم در خصوص شغل مربوطه شده و در این صورت، روند انجام کار به بهترین شکل ممکن صورت میگیرد.
یکی از نهادهایی که ساعت کاری برای آن بسیار مهم است و کارکنان این نهاد باید در وقت تعیین شده اقدام به حضور در محل کار نمایند، ارگانهای تحت نظارت قوه قضاییه است. ارگانهایی که تحت نظارت قوه قضاییه بوده، متعدد هستند که شناخته شدهترین آن دادگاه و دادسرا است.
به طور کلی، ساعت کاری مراجع قضایی مانند سایر سازمانهای دولتی است اما به دلیل حجم بالای کاری در این مراجع، شاهد آن هستیم که کارکنان ساعت بیشتری را در این زمینه به کار و فعالیت مشغول هستند.
ساعت کاری دادگاهها و دادسراها عموما از ساعت ۷ صبح آغاز شده و تا بعد از ظهر میانگین بین ساعت دو تا سه ادامه مییابد. البته در این زمینه بین تعداد ساعت کاری قضات و کارمندان بخش اداری میتوان تفاوتهایی را قائل شد.
با توجه به این که دادگاه و دادسراها سالانه حجم انبوهی از پروندهها را رسیدگی میکنند، طبیعتا بررسی اینگونه پروندهها مدت زمان زیادی را میطلبد و در اغلب مواقع شاهد آن هستیم که کارکنان و قضات، خارج از ساعت اداری مشغول کار هستند.
قانونا کارمندانی که بیشتر از ساعات تعیین شده برای ارگان مربوط کار میکنند، باید دستمزد بیشتری را دریافت کنند، اما این موضوع چندان در ادارات جامعه ما اجرایی نمیشود.
ساعت کاری مراجع قضایی به دلایل مختلف ممکن است که در طول سال تغییر کند و به دلایلی میزان ساعت کاری کاهش یابد. عواملی مانند فرا رسیدن ماه رمضان و حتی شروع فصل تابستان و به دلیل صرفه جویی در مصرف برق، در جهت کاهش ساعت کاری این محاکم دادگستری موثر هستند.
برای آشنایی با ساعت کاری مراجع قضایی در سال ۱۴۰۲ در ادامه مطلب با ما همراه باشید. ضمنا شما میتوانید برای سپردن صفر تا صد پروسه دادرسی خود و بدون نیاز به حضور فیزیکی خود در دادگاه از وکیل متخصص در بنیاد وکلا استفاده نمایید.
اهمیت تعیین ساعت کاری دادگاه و دادسرا
یکی از مقررات مهم در خصوص فعالیت ادارات و نهادهای مختلف، تعداد ساعت کاری آنها است. برای کارکنان بخشهای مختلف این موضوع بسیار مهم است که باید روزانه چه میزان ساعاتی را برای انجام کار خود صرف کنند. البته نحوه فعالیت و ساعت کار ادارات تقریبا یکسان بوده و رویه ثابتی دارد.
یکی از مقررات و ضوابط مهم در خصوص چگونگی فعالیت مراجع قضایی، میزان ساعت کاری آنها است. تعیین ساعت کاری مراجع قضایی از جهات مختلف حائز اهمیت است.
مراجع قضایی اعم از دادگاه و دادسرا به جهت ارائه خدمات قضایی برای شهروندان تشکیل شده اند. افرادی که به دلایلی باید به دادگاه یا دادسرا مراجعه کنند، باید از ساعت کاری آنها مطلع بوده تا بتوانند به نحوی برنامه ریزی کنند که در زمان مقرر به مرجع قضایی مراجعه نموده و مشکل خود را حل و فصل نمایند.
اطلاع داشتن شهروندان از ساعت کار مراجع قضایی باعث میشوند تا آنها ساعت کار خود را با زمان حضور در این دادگاه یا دادسرا تنظیم نموده و بدون دغدغه خاصی بتوانند به مشکلات خود رسیدگی کنند.
تصور کنید که فردی شاغل است و باید در ساعت کاری خود به دادگاه مراجعه کند. در این صورت تعیین ساعت کاری مراجع قضایی منجر به مطلع شدن آنها از فعالیت این نهادها شده و میتوانند در ساعات مشخص در این نهاد حضور داشته باشند.
جدای از این مسائل، برای کارکنان قوه قضاییه نیز مشخص شدن زمانبندی فعالیت روزانه نیز اهمیت دارد و از این طریق میتوانند در ساعات تعیین شده در محل کار حضور داشته باشند.
ساعت کاری مراجع قضایی با نهادهای دیگر متفاوت است؟
مشاغلی که سبک اداری دارند، تقریبا ساعت کاری آنها با یکدیگر یکسان است. شاید برخی از ارگانها ساعت کاری بیشتری داشته باشند اما در مجموع نمیتوان اختلاف قابل توجهی را در این زمینه در نظر گرفت.
در خصوص این که میزان ساعت فعالیت مراجع قضایی نسبت به نهادهای دیگر متفاوت است یا خیر باید گفت که برای این ارگان نیز نمیتوان ساعت کاری چندان متفاوتی را نسبت به نهادهای دیگر در نظر گرفت.
در واقع همانطور که ادارات دیگر فعالیت کاری خود را اوایل صبح آغاز نموده و تا بعد از ظهر ادامه میدهند، ساعت کار دادگاه و دادسرا نیز به همین صورت است.
البته شاید در مواقعی به دلیل حجم کاری بالا، کارکنان قوه قضاییه تعداد ساعت بیشتری را کار کنند اما در هر صورت نمیتوان تغییراتی را در کلیات ساعت کار این نهاد متصور شد.
از سوی وکیل تلفنی لازم به ذکر است که جدای از بحث ساعت قانونی برای کارکنان ادارات مختلف، حجم کاری مراجع قضایی نسبت به نهادهای دیگر بیشتر است و این موضوع انجام کار بیشتر در خارج از ساعت تعیین شده را میطلبد.
بین ساعت کار کارمندان بخش اداری و قضات نمیتوان تفاوت زیادی قائل شد اما در برخی از شعبات دادگاه، قضات برای رسیدگی بهتر و تسریع در روند پرونده، میزان ساعت بیشتری را صرف انجام این امور میکنند.
وظیفه اصلی کارمند این است که ساعت مشخصی را کار انجام دهد و در قبال آن نیز حقوق مشخصی را دریافت کند. بنابراین ساعت کار مراجع قضایی تفاوت خاصی با ارگانهای دیگر نمیکند البته این موضوع در تمامی شهرهای ایران یکسان نیست و شاهد تفاوتهایی در میزان فعالیت دادگاه و دادسرا به جهت ساعت کاری هستیم.
ساعت کار دادگاه و دادسرا در سال ۱۴۰۲ چگونه است؟
در طول سالهای مختلف شاهد تغییراتی در ساعت کار نهادهای مختلفی بودهایم و عوامل مختلفی نیز در این زمینه دخیل بودهاند.
برای پاسخ به این سوال که ساعت کار دادگاهها و دادسراها در سال ۱۴۰۲ چگونه است و آیا احتمال تغییر در میزان ساعت کار این نهاد وجود دارد یا خیر، باید گفت که ساعت کار مراجع قضایی در این سال نیز مانند سالهای گذشته است و شاید بر اثر عوامل مختلفی تغییراتی را در این زمینه شاهد باشیم.
از آن جهت که دادسرا و دادگاه جز نهادهای عمومی ارائه دهنده خدمات قوه قضاییه محسوب میشوند و همچنین افراد زیادی در طول روز اعم از شاکیان و وکلا دادگستری و اقشار دیگر در این مراکز رفت و آمد میکنند، باید ساعت کاری آنها مشخص باشد تا بتوان برنامه ریزی صحیحی در این زمینه داشت.
در مورد ساعت کار دادگاه و دادسراها باید گفت که محاکم دادگستری نیز مانند سایر نهادهای دولتی، فعالیت کاری آنها در طول روز است و عموما کار آنها از صبح تا بعد از ظهر بین بازه زمانی هفت تا سه است. در این زمینه بین شهرهای مختلف ایران و همچنین نوع دادگاه تفاوتهایی هست.
ممکن است که زمان کاری دادگاه کیفری در برخی از شعبات با دادگاه خانواده متفاوت باشد و از این حیث نیز زمان فعالیت دادگاهها در شرایطی با هم تفاوتهایی دارد.
با توجه به این که بازه زمانی فعالیت دادگاه و دادسرا عموما از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ساعت ۳ بعد از ظهر است اما گاهی اوقات ممکن است که این میزان افزایش پیدا کند و به دلایلی در برخی از روزها، ساعت کار این مراکز تا غروب نیز به طول بیانجامد.
ساعت کار دادسرا و دادگاه نیز در سال ۱۴۰۲ مشابه سالهای گذشته بوده و فعالیت خود را از صبح آغاز کرده و تا غروب پایان میدهند. به دلیل اهمیت بالای برخی از شعبات دادگاه مانند دادگاههای رسیدگی به جرائم اقتصادی، شاهد آن هستیم که به صورت شبانه نیز در مواقعی از سال در حال رسیدگی به پروندههای مختلف هستند.
البته اینگونه مسائل به صورت ثابت و همیشگی برای مراجع قضایی نیستند و عوامل مختلف باعث میشود تا زمان کاری دادگاه و دادسرا افزایش داشته باشد.
با توجه به این که دادگاه و دادسرا عموما تا ساعات ۲ الی ۳ بعد از ظهر خدمات رسانی میکنند، متخصصین مشاوره حقوقی حتی الامکان توصیه میکنند که زمان حضور در دادگاه را به تعویق نیاندازد و همان اوایل صبح به این مراکز مراجعه کنید.
با توجه به این که شعبات دادگاهها روزانه پروندههای زیادی را رسیدگی میکنند، ممکن است که حضور شما در ساعات پایانی فعالیت این مراکز منجر به عدم رسیدگی به درخواست شما شود.
عوامل مختلفی مانند صرفه جویی در مصرف برق در فصل تابستان و همچنین شیوع بیماری کرونا سبب تغییراتی در ساعت فعالیت مراجع قضایی در یکی دو سال اخیر شدهاند و در سال ۱۴۰۲ نیز این موارد دلیلی برای کاهش فعالیت کاری دادگاه و دادسرا محسوب میشوند.
همچنین در روزهای پنچشنبه نیز ساعت کاری دادگاهها در سراسر کشور یکسان نیست که در بخش بعدی به بررسی هر یک از این عوامل میپردازیم.
ساعت کار دادسرا و دادگاه در ایام کرونا ۱۴۰۲
شیوع ویروس کرونا در طی چند سال اخیر منجر به بروز مشکلاتی در روند فعالیت کاری ادارات و سازمانهای مختلف شده است. این مسئله نحوه فعالیت دادگاه و دادسرا را نیز تحت الشعاع قرار داده است.
با توجه به این که از زمان شیوع کرونا چندان مدت زیادی نگذشته است اما با این اوصاف شاهد بسته شدن مراکز مختلف در سراسر کشور بودهایم و به نحوی ارائه خدمات عمومی به شهروندان دچار مشکلاتی نیز شده است.
ستاد ملی مقابله با کرونا، در مواقعی دستور تعطیلی برخی از نهادها را نیز داده است و دادسرا و دادگاه نیز از این موضوع مستثنی نبودهاند. علاوه بر تعطیل شدن واحدهای قضایی در سراسر کشور، تعداد ساعت کاری دادگاهها نیز در ایام کرونا کاهش یافته است.
کارکنان قضایی و قضات دادگاهها با کاهش تعداد ساعت کاری به فعالیت قضایی پرداخته و یا گاهی اوقات نیز حضور کارکنان به صورت چند روز در هفته انجام میشود.
تمامی این مسائل بسته به میزان گسترش ویروس کرونا دارد. در حالتی که آمار شیوع این ویروس در کشور زیاد باشد، تبعا ساعت کاری دادگاه نیز کاهش مییابد. اما در شرایطی که جو جامعه با کاهش خطر همه گیری کرونا همراه باشد، روند کاری مراجع قضایی مانند سابق میشود.
ساعت کاری دادگاهها در ایام کرونا در سال ۱۴۰۲ هنوز دستخوش تغییراتی نشده است و مانند ایام غیر کرونایی، دادگاه و دادسرا باز هستند و فعالیت خود را انجام میدهند.
در ارتباط با تغییراتی در ساعت کار مراجع قضایی در سال ۱۴۰۲ آن هم در شرایطی که در ایام کرونا به سر میبریم، هنوز مصوبه ای از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال نشده است و این مراکز در حال ارائه خدمات قضایی به شهروندان هستند.
کاهش زمان کاری دادگاه و دادسرا در ایام کرونا منوط به صدور مصوباتی از سوی مراجع ذی ربط است و تا زمانی که این مصوبات ارسال نشده باشد، بحث کاهش زمان ساعت فعالیت مراجع قضایی کاملا منتفی است.
ساعت کار دادسرا و دادگاه در روزهای پنجشنبه سال ۱۴۰۲
در بخش قبل به بررسی ساعت کار دادگاه و دادسرا در ایام کرونا پرداختیم. حال در این بخش قصد داریم که به این موضوع بپردازیم نحوه فعالیت دادگاهها و دادسراها در روزهای پنجشنبه سال ۱۴۰۲ چگونه است؟ به طور کلی زمان کاری ادارات مختلف در روز پنجشنبه در شهرهای مختلف با یکدیگر متفاوت است و در کلان شهرها شاهد تعطیلی واحدهای قضایی هستیم.
در اکثر شهرستانها، دادگاه و دادسرا در روز پنجشنبه باز هستند و فقط کلان شهرهایی نظیر تهران تعطیل هستند. ساعت کاری دادگاه در روزهای پنجشنبه سال ۱۴۰۲ مانند سالهای گذشته و سایر ادارات از ۷:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ الی ۱۳ است. کاهش ساعت کار شعبات دادگاه در روز پنجشنبه منوط به وجود عوامل مختلفی است و در حالت کلی، روند کاری آنها به همین صورت است.
لازم به ذکر است که در خصوص ساعت کار قاضی کشیک در دادسرا میتوان گفت که معیار ثابتی وجود ندارد و این مرجع قضایی در ساعات مختلف از شبانه روز و حتی در روزهای تعطیل نیز جهت ارائه خدمات در مواقع ضروری در دادسرا حضور دارد.
به طور مثال، ضابط دادگستری به دلیل ورود به منزل متهم در روز تعطیل یا خارج از ساعت کاری ادارات قوه قضاییه قصد گرفتن حکم جلب را دارد. در این صورت قاضی کشیک در این مواقع در محل کار خود حضور داشته و حکم جلب متهم را صادر مینماید.
آخرین جزئیات از ساعت کاری مراجع قضایی در ۱۴۰۲
همه ساله با نزدیک شدن به ایام تابستان و گرم شدن هوا و به تبع آن افزایش مصرف برق در کشور، شاهد تغییراتی در ساعت کاری ادارات هستیم.
این تغییرات ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه را نیز تحت الشعاع قرار داده است و بر اساس مصوبه دولت، ساعت کار این ارگان مانند نهادهای دیگر بین بازه زمانی ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ خواهد بود.
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه نیز صراحتا عنوان کرده است که زمان فعالیت کارکنان قضایی از تاریخ ۲۱ خرداد لغایت ۳ شهریور بر اساس مدت زمان مزبور خواهد بود.
این تغییرات به دلیل کاهش مصرف برق در سراسر کشور اعمال شده است و طبیعتا بعد از تاریخ ۳ شهریور، شاهد بازگشت زمان کاری دادگاه و دادسرا به روال سابق خواهیم بود.
برای اطلاع یافتن از آخرین تغییرات اعمال شده از ساعت کار مراجع قضایی کافیست از طریق مشاوره حقوقی آنلاین در سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا در این زمینه اطلاعات کافی در اختیارتان قرار گیرد.
کدام مسعول قدرت پاسخ دارد .ک با بلعکس کردن عملکرد مسعولان پ رای ها طی ۳۵ سال ودر ۷۰ کلاسه عدالت حاصل .گویی من رفتم مجمع حمایت از سارفان و مجرمان .و عدالت را مطالبه ..یا از اهل گناه و فساد عذل مطالبه .ک هردل ک ایمان باشد هرگز چنین راه فساد نمیرود چون با ایمان دل خقیقت را میشناسد. و ظلم فقط در ظالمان است .در دنیا در برابر هر ستم دلجویی هست اما اینجا ستم و فساد الگوی رای های دیکر میشود.و یا با این منطق ک او ۶۰ طلم را تحمل پس این ظلمها را هم تحمل .صاحب مغازه پسرم.متوحه ۲۰۰ ملیون میشود و با نقشه ک تهران است.۲۰۰ م بدهد ب طلبکار برادرتش چکش را میدهد در شکایت هم پدر زنش سردار و رای ناروا ک تنها امیدمان تجذیذ نظر شد ک متوجه رای تایید وقتی او را قسم دادم گفت بخدا از موضوع بی اطلاع و بصرف احترام ب همکار امضا کرده. در آن همه سرقت و شکایت یک دعوت از من نشدچون از سارقان تحت شاهد بازجویی و سه سال.از دسترس من خارج بعد سه سال متوجه ک هر سارقی با ۴ سرقت کلی چگونه قضا را ابزار فریب .و ملیارذها سرقت اعترافی را پوشش مهم ک موردی بر اشتباه نیست تمام با آگاهی. با هدف خیانت ب عدل و قانون .تا دلها آلوده در هر گناه واز عدل دور و مسیر خودرا بر هر گناهی
هموار.حدی فساد ک دیگر فرصت برسی و پاسخ نباشد .قبلا دا گستری فقط یک ریس و بر این فسادها سریع رسیدگی اکنون سی چهل ریس معاون .در برابر سرقت اعترافی ک خودشان مسوب آن هستند همه عاجز از اجرای یک عدالت.ک اگر یکماه مدیریت دادکستری با من بود.راهی بر یک فساد باقی نمیگذاشتم.یکی نیست بگوید جایگاه عدالت اسلام جای فساد و گناه نیست.ک اکنون هسته عدالت مرکز فسادشده.ولی کاش مسلمانی بود همراهی میکرد.تا من تمام ریشه های فساد حاکم بر جامعه را بر همه آشکار
تا همه یقین شوند این روند دنیا و آخرت یک ملت را تباه میکند.فسادی ک حتی از پدر و مادر بزگترین دشمن را میسازد. دیدم از یک خیانت ساده .هزاران پرونده مطرح ک دیگر جایی بر کیفیت نماند و باز تصاعدی افزایش .در حالی ک کتبا نوشتم
طی چند ساعت.کن ملیاردها اموال مردم را برمیگردانم. وراه شما ده سال دیگر میگویم مردم را از حقشان دورتر کردید ک۱۴ سال کذشت.ک هنوز هم با اسرار محرمانه خود .قادر ب انجامش هستم.اما آنها بر آن همه مال باخته بی تفاوت ک آنها هم ناجار مقابل ب مثل.و دو نفر جدا از هم هرکدام ملیارذها کلاهبرداری .یکی ب قم و دیگری ب تهران گریختن کباز فساد تکرار.بر صدها مالباخته دیگر .و اینگونه قاصی بجای عدل فساد پ هیچکس هم پاسخگو تیست.بر این فضای آشفته. نمیداند ۴ قاضی مفسد اخراج شوند راه۴ هزار خلاف پسته مشود.اما مدیریت چنین ک آنها طی هفته صدها خلاف و جرم را انحام تا آخرهفته.میعولبن قضایی ۶هفت مورد را اصلاح .بی وجدانراه صذ خلاف ببند.الگوی رای را بر حقیقت و عدالت استوار نه بر تعداد.ک گفتم بصرف ابلاغ بدهکار پرداخت.ک حتی تلفنی اعلام ک پرداخت شد.ک متوجه بر رای دادگاه تشکیل.واختلاف فوق..و انشا.و هدف آمار.. ک نیاز نبود طرف متوجه شکایت بدهی اش را دادو برآن همه شکایت دیگر یک ابلاغ صادر نشد .فقط یک مورد ک پلیس تماس و طرف باور نکرد اما همینکه یقین شد دوستش را ب کارگاه فرستاد تا اموالم رادعودت کدر حال جمع آوری. بهش خبر دا دن منع تعقیب صادر شده .یعنی مال مردم نده و طرف سریع رفت.تمام داد من حقایق و خیانت مسعولین را اشکار.ک خود ریشه فسادها هستن ک از جرم نشده صدملیون رشوه طلب ندادم ملیارذ خسارت تحمیل کرد .در حیرتم آن همه افراد صالح خانه نشین و فقط کسانی ک ب فساد و گناه راه باز میکنند در راس امور ..بی وجدان دین فروش یا منطق پذیر باش .یا سخن حق بگو نه تنها راه خود سودجویی از قدرت زا آموخته ک گفتم از خدا و قیامت بترسید .تحت اهانت دهها مرتبه مرا ب دادگاه کشاند.اکنون در ۷۰رای یک نشان از عدل حقیقت نشان بده .ک ۷۰ فساد با نگاه اشکار است .نیمه شب سارق از منزل ک همه خواب هستند سرقت و او را حمایت.ایا بازن و دختر خودت هم چنین میکردی..پس صفت دیگری هم در جرم داری آیا آنجه با کردید یک نفر هست با خودتان هم جنین کند .من ملیاردها ب او خدمت بجای اجرت ملیاردی ..مال پ پول خودم را بالا میکشد. ک ۲ ملیارذ سال ۸۱ و دهها حکایت تلخ تر ک حتی شکایت نکردم .چون یقین بودم بر پشتوانه شما چنین کرد ولاعیر جسارت ریالی خیانت نداشت .مفسد فی الارض.بمعنای کلام اینها هستند.ک چنین امنیت را در جامعه محو کردن ک سارق یک روز سه سرقت کلان دارد .و سرقت منجر ب قتل را پوشش دادن .یا سرقت عتیقجات .و بیپروا اموالم را با مخدر سارقان معاوضه.ک بذترین مجرمان دنیا نمیکنند.لغنت الله علی قوم ظالمین .وسلام سعید عباسزاده یزد.
مدعیان سوت ..تمام ریشه های فساد اینجا آشکار است.
از عدالت تو گذشتیم. ستم و فساد نباش .و این حد قرآن و دین را بی حرمت نکن
هزاران حقیقت پاک خدا .ک حتی در یک نفر قذرت شناخت و ارتباط تبود.هزاران حقیقت ک در هر دیده بود پیدا .بحاب عدل ستم کردن در این سی سال .ندیدم من هنوز در داد عدالت را ب حق پاک .کجا کس میبرد از یاد ستم هرانجه شد بر ما …چرا دارند ب اهل حق همه ظلم و ستم.در داد .کجا کس دید در این دنیا عدالت را ب حق ما .هرآنچه دیده ام در داد گناه بودن و فساد بسیار ..کیست ک در عملکرد این مسعولان فقط یک نشان از حقیقت و عدالت نشان دهد یا عملکردی ک با ظلم گناه همراه نباشد..یا کلاسه ایی ک فساد نباشد آنها با نام دین برای فساد آمدن ک این حقیت هست زداد .پیدا …چه حد ظلم با گناه دارند ک نیست پایانی بر انها …چرا دارند ب عدل و دین چنین ظلم با خیانت ها…اگر این قوه و فسادها نبود اکنون ملیارذها اموالم در جای خودش زندکی و کسب در نهایت زیبایی در جریان و سی سال رنج و اندوه برمن تحمیل نمیشد .چگونه جبران میشود این همه گناه پ فساد
حقیقتی تلخ .اگر این قوه و مسعولانش نبودن اکنون ملیار ها ام الم در جای خودش بود با بهترین کسب و زندگی در نهایت زیبایی در جریان
اما در سی سال سرقت اعترافی با صدها مدرک جرم و شاهد بجایدعدل مانع عدل و عودت سارقان و سفارش اعتراف کتبی نباشید در تمام جرم ها و سرقت ها از ستزق و مجرم حمایت کرد تا خقی پایمال. حاصل ۴۵ سال زحمتم را سرقت کسبم را با خسارت ملیارذی متلاشی ک هنوز حسابهایم مسدود است .خانه و زندگیم را از تصرفم با زندان خارج کرد .بدون حد ریالی گناه از جرم خود زندانی کرد..ک اگ فردا قیامت شود .همه یقین هستن جز کلام حق و رضای خدا نگفتیم آنجه شنیدم فساد گناه پ طلم بود ک بدتر از سارقان بودن .انسان مومن هرکز تن ب گناه فساد نمی دهد مگر ظالم و گنهکار باشد