ویژگی های بارز یک وکیل خانواده
از آنجایی که خانواده رکن جدایی ناپذیر از انسان است و انسان از بدو تولد با آن سر و کار دارد باید برای انتخاب وکیل در امور خانوادگی دقت لازم را داشته باشد.
با عنایت به این که قوانین مربوط به خانواده پیوسته در حال تغییر و بهبود است یک وکیل خوب و مجرب باید بروز باشد و با تمامی قوانین و رویه های دادگاه خانواده آشنایی و تسلط کافی داشته باشد.
یک وکیل امور خانواده باید به قوانین حقوق مدنی و قوانین حمایت از خانواده تسلط کافی داشته باشد تا بتواند به خوبی از از حق شما دفاع کند.
وظایف یک وکیل خانواده
حیطه کاری وکیل خانواده در تمامی امور خانوادگی است از جمله: مهریه، نفقه، طلاق، بررسی شرایط گرفتن حضانت فرزند (و . . .).
ممکن است که برای شما هم پیش آمده باشد که شرایط گرفتن حضانت فرزندتان را داشته باشید اما نتوانید آن را اثبات کنید یا ممکن است نتوانید عدم صلاحیت و عدم داشتن شرایط گرفتن حضانت فرزند توسط طرف مقابل را ثابت کنید.
اینجاست که شما نیاز به وجود یک وکیل خوب و کاربلد در امور خانواده را حس میکنید.
بهترین و هوشمندانه ترین انتخاب برای شما بی شک وکلای متخصص امور خانواده میباشند.
بهترین وکیل امور خانواده
باید اشاره کنیم که شما همانقدر که در پرونده های خود نیاز به وکلای دادگستری خبره و آگاه دارید در پرونده های خانواده این امر بیشتر احساس میشود.
در بحث خانواده نیز مبحث حضانت فرزندان بسیار مهم میباشد؛ زیرا که کودکان قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه هستند و جدا از این مسئله بستری که برای رشد و نمو کودکان فراهم میشود برای جامعه بسیار مهم است؛ زیرا که کودکان امروز جامعه سازان فردا هستند.
به همین دلیل قانون گذاران تمام سعی و تلاش خود را برای وضع بهترین و مناسب ترین قوانین برای خانواده میکنند که حتی الامکان کودکان سلامت تری چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ روحی داشته باشیم.
وکلای پایه یک دادگستری خانواده با دانستن این موضوعات مهم با حساسیت بسیار بالایی برای به کارگیری تخصص به خصوص در حوزه امور خانواده اقدام مینماید.