اگر کالایی اینترنتی خریداری شده باشد، اما پس از دریافت آن از خرید کالا پشیمان شده باشید میتوانید بدون هیچ دلیلی انصراف خود را اعلام کنید و کالا را پس بفرستید.
چگونه می توانید یک خرید امن اینترنتی داشته باشید؟
اگر فروشنده از قبول کالای خریداری شده خودداری کند، میتوان ظرف یک هفته توسط یکی از دفاتر خدمات قضایی اظهار نامهای مبنی بر پشیمانی از خرید برای فروشنده ارسال کرد تا او نتواند موضوع را انکار کند.
همچنین فروشنده حق گرفتن هیچ وجهی در قبال پرداخت خسارت، باز پس گرفتن کالا و امثال اینها را ندارد و تنها هزینهای که خریدار باید بپردازد، هزینه پس فرستادن کالا است.
فیشینگ (phishing) در واقع یک نوع کلاهبرداری نوین در دنیای امروز است؛ که کلاهبرداران با استفاده از مهندسی اجتماعی و ایجاد طمع، کاربران را به خرید از فروشگاههای مجازی بی اعتبار ترغیب میکنند؛ تا به هدفی که پشت این کار وجود دارد و آن هم رسیدن به اطلاعات حساب و کارت بانکی مشتریان است، برسند.
فیشینگ انواع مختلفی دارد و از راههای متفاوتی مثل تلگرام، اینستاگرام، تلفن، پیامک یا اپلیکشن و یا درگاههای وب صورت میگیرد.
ایجاد طعمه و طعمه کردن افراد هم از راههای ساده تبلیغاتی؛ مثل فروش شارژ ارزان قیمت، تخفیفهای باور نکردنی و شرکت در قرعه کشی با جایزههای بزرگ و غیره صورت میگیرد.
امیدواریم که هرگز با مشکلات اینچنینی مواجه نشوید؛ با اینحال در صورت نیاز میتوانید از طریق سایت معتبر بنیاد وکلا با مشاور و متخصص حقوقی در زمینه کلاهبرداری اینترنتی ارتباط بگیرید تا در کوتاه ترین زمان ممکن به درخواستتان رسیدگی شود.