لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

وکیل ثبت اسناد: لیست بهترین وکلای ثبت اسناد آنلاین و تلفنی

صدها وکیل ثبت اسناد به صورت آنلاین، تلفنی و ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمت به شما عزیزان می‌باشند. از لیست زیر، بهترین وکیل ثبت اسناد را انتخاب کنید و شروع به گفتگو کنید. بنیاد وکلا کیفیت خدمات را ۱۰۰٪ تضمین می‌کند.

وکیل مورد نظر خود را بر اساس نام، تخصص یا استان جستجو کنید.

خدمات قابل ارائه
جنسیت

بهترین وکیل ثبت اسناد را جستجو و انتخاب کنید

۲,۱۵۸ وکیل

شما در حال مشاهده اطلاعات فیلتر شده هستید،
مرتب سازی:
الهام دامغانی ثانی
الهام دامغانی ثانی
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
مشهد
۴.۸ از ۵
بر اساس (۴۲) نظر
۱۸۶ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۱۰ دقیقه
علی تقوی
علی تقوی
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
تهران، دردشت پایین تر از جانبازان
۴.۸ از ۵
بر اساس (۲۵۷) نظر
۷۳۶ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۴۱ دقیقه
مینا امیری ثانی
مینا امیری ثانی
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
تهران، پاسداران از چهارراه تا نوبنیاد
۴.۹ از ۵
بر اساس (۶۲) نظر
۱۷۶ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۱۸ دقیقه
محسن همتی
محسن همتی
وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
خرم آباد
محمدحسین انصاری مهیاری
محمدحسین انصاری مهیاری
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
اصفهان
۴.۸ از ۵
بر اساس (۲۶) نظر
۸۲ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۵ ساعت
عبدالصمد محمدی مقدم
عبدالصمد محمدی مقدم
وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
شیراز
۴.۷ از ۵
بر اساس (۳۲۷) نظر
۱,۱۱۹ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۱۴ ساعت
محمدرضا حمیدی
محمدرضا حمیدی
وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
مشهد
۴ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۲ ساعت
زهره امیری
زهره امیری
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
اهواز
۴.۷ از ۵
بر اساس (۳) نظر
۱۵ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۵ ساعت
فرزانه ریشهری
فرزانه ریشهری
کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه
عسلویه
محبوبه باقری نیا
محبوبه باقری نیا
کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری
اراک
۲ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۱ روز
خدیجه روحله لیراویان
خدیجه روحله لیراویان
کارآموز وکالت کانون وکلای دادگستری
بوشهر
علی شیئی مقدم
علی شیئی مقدم
وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه
تهران، مطهری-ولیعصر
ندا احمدی
ندا احمدی
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
تهران، بلوار کشاورز
وحید جعفری
وحید جعفری
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
بندر عباس
مژگان موفقی
مژگان موفقی
وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری
تهران، میدان ولیعصر
۵ از ۵
بر اساس (۷۰) نظر
۱۰۲ خدمت موفق ارائه شده
زمان پاسخگویی تا ۱ ساعت

سند که در مقام دعوی کارایی زیادی داشته و یکی از دلایل اثبات دعوی محسوب می‌شود، مقررات خاصی برای آن در قانون عنوان شده است. موضوعات مختلفی در رابطه با ثبت اسناد مطرح می‌شود و در هر صورت اگر ضوابط مربوط به ثبت سند، به درستی رعایت نشود، این امکان وجود دارد که طرفین اقدامات لازم برای اقامه دعوای ثبت اسناد را فراهم کنند. با توجه به این که طرفین دعوا می‌توانند به استناد سند، دعوای خود را مطرح کنند، این موضوع نشان از اهمیت بالای اسناد در رویه قضایی دارد. 

افرادی که قصد معامله دارند، ممکن است اسناد مختلفی را بین یکدیگر رد و بدل کنند و در روزمرگی‌های زندگی، انواع مختلفی از اسناد اعم از سند عادی و رسمی، نگارش و تنظیم می‌شود. سند می‌تواند به صورت رسمی و یا عادی باشد.

اسناد رسمی اعتبار قانونی بیشتری دارند که البته اسناد عادی نیز در مقام دعوی، می‌توان به آن‌ها استناد نمود. روزانه در کشور ما، انواع گوناگونی از اسناد به ثبت می‌رسند که همین موضوع نحوه ثبت سند، می‌تواند دلیلی برای ایجاد اختلاف بین طرفین باشد. 

دعاوی ثبت اسناد، ناشی از تخلفات مربوط به ثبت سند می‌باشد و با توجه به این که طرفین، مقررات مربوط به ثبت رسیدن اسناد را رعایت نکرده‌اند، باعث می‌شود تا دعوای حقوقی در این زمینه مطرح شود. اسناد مختلفی در قانون عنوان شده است که هر کدام از آن‌ها می‌تواند در نهایت زمینه به وجود آمدن دعوای حقوقی شود. دعاوی ثبت اسناد ناشی از اسنادی چون بیع نامه، وکالت نامه، اجاره نامه، رهن نامه و غیره است. 

دعاوی این حوزه، عمدتا در مورد اموال غیر منقول مطرح می‌شوند. دعاوی ثبت اسناد، در اغلب مواقع در ارتباط با دعاوی ملکی مورد بحث قرار گرفته و به دلیل آن که معامله ملکی صورت گرفته از طریق سند، طبق موازین قانونی و تعهدات طرفین انجام نشده است، دلیلی می‌شود که یکی از طرفین معامله بخواهد علیه طرف دیگر دعوایی را مطرح کند. دعاوی مربوط به اسناد بیع، جز رایج‌ترین انواع دعاوی در حوزه ثبت اسناد به شمار می‌رود. 

در خصوص دعاوی ثبت اسناد، وجود وکیل دادگستری می‌تواند کارایی زیادی داشته باشد و اگر طرفین معامله بخواهند شکایتی را علیه یکدیگر مطرح کنند، می‌توانند با کمک وکیل برای این کار اقدامات لازم را انجام دهند. وکیل ثبت اسناد، به دلیل تجربه بالا در رسیدگی به این دعاوی، از توانایی کافی برای بر عهده گرفتن وکالت دعاوی مزبور را دارد. 

وکیل ثبت اسناد کیست؟

افرادی که دارای پروانه وکالت بوده و به عنوان وکیل دادگستری شناخته می‌شوند، قانونا این امکان را دارند که در حوزه دعاوی مختلف، وکالت کنند. به بیان دیگر، هیچگونه محدودیتی برای آن که وکلا دادگستری به وکالت در دعاوی مختلف بپردازند، وجود ندارد. 

علی رغم این مسائل، یکی از زمینه‌هایی که وکلا در آن فعالیت نموده و وکالت چنین دعاوی را بر عهده می‌گیرند، ثبت اسناد است. در این حوزه، ممکن است برخی از وکلا به صورت تخصصی عمل نموده و به واسطه آن، تحت عنوان وکیل ثبت اسناد شناخته شوند. 

موضوعات مرتبط با ثبت اسناد که در دسته بندی دعاوی حقوقی، قرار می‌گیرند، رسیدگی به آن، نیازمند دانش حقوقی بالا است و در این صورت، وکلا به صورت تخصصی به وکالت در دعاوی ثبت اسناد می‌پردازند.

هر وکیلی که به صورت تخصصی در دعاوی قضایی فعالیت کند، عنوان همان حوزه حقوقی برای وی در نظر گرفته می‌شود. به طور مثال وکیل متخصص در دعاوی خانواده، به آن وکیل خانواده گفته می‌شود. این موضوع در مورد دعاوی ثبت اسناد نیز صدق می‌کند و وکلایی که تخصص آن وکالت در دعاوی این حوزه است، به آن‌ها وکیل ثبت اسناد گفته می‌شود. 

گفتنی است که وکیل ثبتی با وکیل ثبت اسناد می‌تواند از جهاتی با یکدیگر متفاوت باشد. وکیل ثبتی، تخصص او، رسیدگی به اختلافات حقوقی در مورد ثبت اموال است اما وکیل ثبت اسناد، به اختلافات ناشی از اسنادی چون بیع نامه، اجاره نامه و غیره می‌پردازد. 

وکیل ثبت اسناد

میزان توانایی وکیل ثبت اسناد

بعد از آشنایی با وکیل ثبت اسناد، لازم است که میزان توانایی چنین وکلایی مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. وکیل متخصص در حوزه ثبت اسناد، به عنوان وکیل ثبت اسناد شناخته می‌شود. وکلای این حوزه، تنها وکالت پرونده‌های ثبتی آن هم در رابطه با اسناد را بر عهده می‌گیرند. 

گفتنی است که اگر وکلا دادگستری، طبق رویه معمول وکالت در ایران، پرونده‌های مختلفی را رسیدگی کنند، دیگر برای آن‌ها نمی‌توان عناوین تخصصی وکالت را در نظر گرفت. از آن جهت که در کشور ما، بسیاری از وکلا به صورت عمومی، وکالت دعاوی مختلفی را بر عهده می‌گیرند، در این صورت رسیدگی به موضوعات ثبت اسناد را نیز در دستور کار خود قرار می‌دهند. بنابراین قرار دادن عنوان وکیل ثبت اسناد برای آن‌ها، امکان پذیر نیست. 

در هر صورت، وکیل ثبت اسناد، توانایی وی، رسیدگی تخصصی به موضوعات اسناد و ثبت آن‌ها است. وکیل ثبت اسناد این توانایی را دارد که فرآیند وکالت در این دعاوی را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. وکیل ثبت اسناد، مسلط به قوانسن حوزه ثبتی بوده و پر واضح است که می‌تواند از عهده رسیدگی به دعاوی مزبور برآید. 

داشتن تسلط نسبت به مقررات حوزه ثبتی، جز مهارت اصلی چنین وکلایی محسوب می‌شود. وکیل ثبت اسناد، از توانایی بالا جهت ارائه مشاوره حقوقی در رابطه با مسائل ثبتی به موکلین را دارد. وکالت در چنین پرونده‌هایی به عنوان اصلی‌ترین مهارت و توانایی وکیل ثبت اسناد به شمار می‌رود. 

وکلایی که تمام تمرکز خود را جهت رسیدگی به پرونده‌های ثبت اسناد قرار داده می‌دهند، بدین معنا است که توانایی کافی جهت وکالت در این دعاوی دارند. در این صورت موکلین می‌توانند وکالت در دعاوی ثبت اسناد را بر عهده وکلای مزبور قرار دهند. 

وکلایی که به شکل تخصصی در حوزه ثبت اسناد، فعالیت می‌کنند، این موضوع باعث می‌شود تا هرگونه مشکل حقوقی در مورد دعاوی ثبتی به وجود آید، رسیدگی و وکالت در پرونده‌های مزبور در اغلب مواقع به آن‌ها واگذار شود. بنابراین می‌توان گفت که وکالت تخصصی در تمامی حوزه‌های حقوقی از جمله ثبتی می‌تواند برای طرفین مزایای فراوانی داشته باشد. 

وظایف وکیل ثبت اسناد

وکیل ثبت اسناد در کنار توانایی و مهارت هایی که دارد، از یک سری وظایف نیز برخوردار خواهد بود. همانطور که وکالت در دعاوی ثبتی جز یکی از مهارت‌های اصلی وکیل ثبت اسناد محسوب می‌شود، در قبال موکل خود یک سری وظایفی نیز دارد. وظایف یک وکیل، به طور کلی شامل وظایفی که در حرفه وکالت مطرح بوده و سایر وظایفی که اختصاصا به پرونده مورد وکالت بستگی دارد. 

وکلا دادگستری در قبال موکلین خود وظایف مشخصی دارند که به محض انعقاد قرارداد وکالت، باید آن‌ها را به درستی اجرا کنند. در واقع جدای از بحث وظایف مرتبط با پرونده‌های ثبت اسناد، وکیل تخصصی این حوزه باید آداب وکالت را نیز رعایت نماید. وکیل ثبت اسناد، باید به نحوی عمل کند که در نهایت، موکل از نحوه عملکرد وی رضایت کافی داشته باشد. 

متاسفانه یک دیدگاهی از طرف موکلین نسبت به وکلا در جامعه حقوقی ما وجود دارد که یک وکیل باید در هر شرایطی، موکل خود را پیروز دعوا کند. به نوعی موکلین انتظار دارند که یک وکیل به صورت تضمینی برای آن‌ها وکالت کند و در این صورت یک سری کارهایی را باید انجام دهد که نهایتا، دادگاه رای را به نفع آن‌ها صادر کند. 

وکیل در هر حوزه حقوقی، باید بتواند بهترین عملکرد را داشته و نهایت تلاش خود را برای به نتیجه رسیدن پرونده انجام دهد. حتی اگر موکل پیروز دعوا نشود، اما وکیل از هر راه قانونی برای آن که موکل به حق خود برسد را انجام دهد، در این شرایط وکیل تمامی وظایف قانونی خود در قبال موکل را انجام داده است. اما به طور کلی وظایفی که می‌توان برای وکیل ثبت اسناد در نظر گرفت، عبارتند از: 

  • اقامه دعوا و انجام فرآیند قانونی آن طبق شیوه دادرسی حقوقی
  • ارائه مشاوره حقوقی ثبت اسناد به موکل پیش از طرح دعوا
  • بررسی اختلافات موجود بین طرفین در رابطه با اسناد تنظیم شده
  • پیگیری مداوم پرونده های طرح شده در دادگاه
  • تنظیم اوراق قضایی مورد نیاز برای دعوای مطرح شده
  • پیگیری‌های لازم از مراجع ثبتی و انجام استعلام های مورد نیاز در این زمینه

موکلی که جهت وکالت در دعاوی ثبت اسناد به وکیل ثبتی مراجعه می‌کند، از وکیل این انتظار را دارد که از تمام توان و مهارت‌های حقوقی خود برای آن که به حق قانونی خود برسد، استفاده کند.

در این صورت وکلای با سابقه از تجارب خود در این زمینه بهره برده و اقدامات لازم و قانونی را برای به نتیجه رسیدن پرونده مربوطه انجام می‌دهند. گفتنی است که وکیل خوب ثبتی از راه قانونی برای وکالت در دعاوی مزبور اقدام می‌کند و راه‌های غیر قانونی، خارج از وظایف وکیل ثبت اسناد به شمار می‌رود. 

ثبت اسناد رسمی

پرونده‌های مورد وکالت وکیل ثبت اسناد

بر اساس مطالب عنوان شده که وکیل ثبت اسناد، به صورت تخصصی، وکالت در دعاوی این حوزه را در دستور کار خود قرار می‌دهد، حال ممکن است این سوال مطرح شود که چنین وکلایی، عمدتا چه پرونده‌هایی را برای امر وکالت قبول می‌کنند؟ وکیل ثبت اسناد که تخصص اصلی وی، وکالت در دعاوی حوزه ثبتی خصوصا ثبت اسناد است، به جزء پرونده‌های این موضوعات، وکالت سایر دعاوی را در دستور کار خود قرار نمی‌دهند. 

بین وکیل تخصصی و وکیل غیر تخصصی تفاوت زیادی وجود دارد. وکیل غیر تخصصی به طور عام، اغلب پرونده‌های حقوقی را وکالت نموده و طبیعتا دعاوی ثبت اسناد نیز یکی از موضوعاتی است که وکالت آن‌ها را بر عهده می‌گیرد. اما وکیل متخصص در دعاوی ثبت اسناد، تنها وکالت این قبیل دعاوی را بر عهده گرفته و وکالت در سایر دعاوی حقوقی را مورد پذیرش قرار نمی‌دهد.

در هر حال، پرونده‌های مورد وکالت وکیل ثبت اسناد، به شرح زیر است: 

  • وکالت در دعاوی اسناد بیع
  • وکالت در دعاوی اسناد رهنی
  • وکالت در دعاوی اسناد اجاره نامه
  • وکالت در دعاوی اسناد اقاله
  • وکالت در دعاوی اسناد تقسیم نامه
  • وکالت در دعاوی مرتبط با اسناد وکالت نامه
  • وکالت در دعاوی اسناد صلح

اسناد مزبور در انواع معاملات ملکی کارایی زیادی دارند که می‌تواند مورد اختلاف طرفین دعوا قرار گیرد. در این صورت برای رسیدگی به اختلافات حقوقی مزبور، در ارتباط بودن با وکیل دادگستری می‌تواند برای طرفین دعوا، کارایی زیادی داشته باشد. وکیل ثبت اسناد، به دلیل آن که موضوعات مزبور، به عنوان تخصص اصلی وی محسوب می‌شود، از توانایی بالایی جهت وکالت در دعاوی ثبت اسناد برخوردار است. 

وکالت در دعاوی اسناد بیع

بیع که در اصطلاح عامیانه به خرید و فروش معروف است، در قانون به عنوان یکی از عقود معین شناخته می‌شود. معاملات زیادی که بین افراد انجام می‌شود، می‌تواند ارتباطی به عقد بیع داشته باشد. بیع در قانون مدنی تحت عنوان تملیک عین به عوض معلوم شناخته شده است. طرفین اصلی در عقد بیع، بایع و مشتری هستند که معامله ای را با یکدیگر انجام داده و طی آن اسنادی را تنظیم می‌کنند. 

اسنادی که در مورد قرارداد بیع، بین طرفین تنظیم می‌شود، به عنوان بیع نامه یا اسناد بیع شناخته می‌گردد. بایع و مشتری که وارد معامله شده و مالی را بین خود خرید و فروش می‌کنند، این امکان را دارند که به واسطه معامله انجام شده، سندی را تنظیم کنند. 

در قرارداد بیع، فروشنده یا بایع، مال خود را به خریدار می‌فروشد و خریدار نیز متهد به پرداخت ثمن معامله می‌شود. از جمله شناخته شده‌ترین انواع اسناد بیع یا همان بیع نامه می‌توان به قولنامه و مبایعه نامه اشاره نمود. در مورد فروش اموال، این قبیل اسناد، کارایی زیادی دارند. 

اگر خانه و ماشین خود را فروخته یا اقدام به خرید آن‌ها نموده‌اید، حتما اسنادی چون مبایعه نامه یا قولنامه را تنظیم کرده‌اید. قولنامه زمانی تنظیم می‌شود که طرفین بخواهد معامله خرید و فروش را انجام دهند، اما شرایط لازم برای انجام معامله وجود نداشته باشد. در این صورت می‌توانند قولنامه تنظیم نموده و تعهداتشان در آن عنوان کنند. 

قولنامه جنبه تعهدی برای طرفین داشته و همانطور که از نام آن پیدا است، طرفین به هم قول می‌دهند که معامله مورد توافق را انجام داده و به نحوی تعهداتشان را انجام دهند. زمانی که شما بخواهید مال خود را بفروشید، اما طرف دیگر معامله یا همان مشتری، شرایط لازم برای خرید مال شما را ندارد، می‌توانید بین خود قولنامه تنظیم کنید که در آینده نزدیک، معامله مربوطه را انجام دهید. 

به جزء قولنامه، سند دیگری که در قرارداد بیع، مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبایعه نامه است. مبایعه نامه، زمانی تنظیم می‌شود که طرفین، معامله را انجام داده و در این سند، تعهداتشان را ذکر می‌کنند.

در واقع قرارداد بیع که منعقد می‌شود، می‌تواند به واسطه آن مبایعه نامه تنظیم شود. مبایعه نامه تعهد اصلی برای انجام قرارداد و معامله صورت گرفته است اما قولنامه جنبه وعده انجام معامله و یا قرارداد را دارد و به نوعی پیش قرارداد محسوب می‌شود. 

در هر صورت، قولنامه و مبایعه نامه، می‌تواند سبب بروز اختلاف بین طرفین دعوا شود. در واقع خریدار و فروشنده، ممکن است که به موجب بیع نامه تنظیم شده، با یکدیگر اختلاف پیدا کنند و در این صوت طرف دیگر اقدام به شکایت و طرح دعوای حقوقی نماید. در این صورت با کمک وکیل ثبت اسناد، می‌تواند اقدام به ثبت شکایت و پیگیری‌های قضایی در این زمینه نمود. 

با توجه به این که قولنامه و مبایعه نامه، سند عادی محسوب می‌شوند، اما امکان استناد به آن در دعاوی حقوقی وجود دارد. در این صورت با مراجعه به وکیل خوب در حوزه ثبت اسناد، می‌توانید اقدام به شکایت از طرف دیگر دعوا نمایید. 

وکیل ثبت اسناد بنیاد وکلا

وکالت در دعاوی اسناد صلح

وکیل ثبت اسناد، علاوه بر بیع نامه، به وکالت در دعاوی مربوط به اسناد صلح می‌پردازد. رسیدگی به دعاوی صلح نامه، یکی از زمینه‌های تخصصی وکیل ثبت اسناد است. قرارداد صلح زمانی منعقد می‌شود که بین معامله کنندگان، اختلافی به وجود آید و در این صورت، طرفین بخواهند که اختلافات موجود را برطرف کنند. 

در واقع صلح نامه جنبه رفع اختلافات بین طرفین را دارد و معامله کنندگان می‌توانند به صورت مسالمت آمیز و با بهره‌مندی از روش‌های سازش، اقدام به تنظیم صلح نامه کنند. به موجب ماده 752 قانون مدنی، صلح ممکن است یا در مورد رفع تنازع موجود و یا جلوگیری از تنازع احتمالی، در مورد معامله و یا غیر آن واقع شود. 

انعقاد قرارداد صلح، می‌تواند برای حل و فصل اختلافات موجود و یا بروز اختلاف و مشکل در آینده، صورت گیرد. به طور مثال، بین بدهکار و طلبکار در مورد میزان بدهی اختلاف پیش می‌آید و هر کدام در خصوص پرداخت بدهی، نظر متفاوتی دارند. در این صورت، طرفین این امکان را دارند که صلح نامه ای بین خود تنظیم نمایند. 

حال ممکن است که طرفین بخواهند معامله‌ای را انجام دهند اما برای جلوگیری از بروز اختلاف در آینده، صلح نامه را در این زمینه تنظیم نمایند. گفتنی است که صلح نامه علاوه بر رفع تنازع و اختلاف، در خصوص انتقال اموال به دیگری نیز کارایی دارد. در واقع ممکن است که فردی بخواهد مال خود را به شخص دیگر بدهد و در این صورت می‌تواند از طریق اسناد صلح، اقدام به انجام چنین کاری نماید. 

وکیل ثبت اسناد بر اساس تخصص و مهارت خود، می‌تواند وکالت در دعاوی مرتبط با قرارداد صلح را در دستور کار خود قرار دهد. طرفینی که اقدام به تنظیم صلح نامه می‌کنند، شامل مصالح و متصالح هستند. مصالح فردی است که مال خود را به شخص دیگر طی قرارداد صلح می‌دهد. متصالح نیز طرف دیگر قرارداد صلح بوده که مال به واسطه عقد صلح به او داده می‌شود. 

وکیل ثبت اسناد برای وکالت در دعاوی صلح عمری

وکیل ثبت اسناد، هرگونه دعاوی و اختلافات حوزه اسناد برای رسیدگی حقوقی را انجام می‌دهد. همانطور که گفته شد، وکالت در دعاوی صلح، جز یکی از مهارت‌های اصلی وکیل ثبت اسناد به شمار می‌رود. اسناد مرتبط با قرارداد صلح، می‌تواند به صلح دعوا و صلح معاملات ارتباط داشته باشد. 

صلح نامه دعوا در ارتباط با شرایطی است که اختلاف و دعوایی بین طرفین ایجاد شده و در این صورت رفین بخواهد به صورت مسالمت آمیز اختلاف ایجاد شده را برطرف نمایند. در این صورت می‌توانند اقدام به تنظیم صلح نامه کنند. نوع دیگری از انعقاد قرارداد صلح، در رابطه با انجام معامله است. صلح عمری یکی از انواع معاملاتی است که در قالب قرارداد صلح انجام می‌شود. 

صلح عمری نوعی قرارداد بین مصالح و متصالح است که در آن مصالح به عنوان مالک، مال خود را طی قرارداد صلح، به متصالح می‌دهد. البته برای انعقاد قرارداد صلح عمری، شرایطی در نظر گرفته شده است و متصالح تا زمان زنده بودن مصالح، حق انجام معامله ملک مورد نظر را ندارد. 

این که مالک، مال خود را به واسطه صلح نامه به شخص دیگری می‌دهد، شرایطی برای آن در نظر گرفته شده است. برای انعقاد صلح نامه عمری، مالک باید شرط کند که تا زمانی که در قید حیات است، منافع ملک مربوطه به او تعلق پیدا کند. در ابن صورت متصالح نمی‌تواند از حق انتفاع مصالح در ملک مورد نظر خودداری نماید. 

همچنین علاوه بر درج شرط مربوط به استفاده از منافع ملک توسط مصالح در صلح نامه، باید به موضوع دیگری نیز در قرارداد صلح عمری اشاره شود. در واقع باید در صلح نامه به این موضوع اشاره شود که بعد از آن که مصالح فوت نمود، متصالح مالک عین و منافع ملک بوده و به نوعی مال توافق شده در قرارداد، به طور کامل در ملکیت متصالح در می‌آید. 

گفتنی است که انعقاد قرارداد صلح عمری برای فرزند و همسر نیز کارایی دارد. در این صورت مالک می‌تواند ملک تحت تصرف خود را برای فرزندان و یا همسر خود صلح عمری کند. همچنین امکان صلح عمری در ملک بدون سند مالکیت نیز تحت شرایطی خاص وجود دارد. 

با توجه به این که ممکن است بین طرفین قرارداد صلح عمری، اختلاف حقوقی مطرح شود، وکیل ثبت اسناد می‌تواند وکالت در این دعاوی را بر عهده بگیرد. برای انعقاد قرارداد صلح عمری، لازم است که قبل از آن با وکیل خوب در این زمینه مشورت بگیرید. با توجه به عدم برخورداری طرفین معامله از اطلاعات حقوقی در مورد قرارداد صلح، این امکان وجود دارد که مصالح دچار ضرر و زیان در این زمینه شود. 

دسترسی به بهترین وکیل ثبت اسناد

وکیل ثبت اسناد، به صورت تخصصی به وکالت در دعاوی راجع به اسنادی چون بیع نامه، صلح نامه، اجاره نامه، تقسیم نامه و غیره می‌پردازد. در این صورت اگر برای رسیدگی به پرونده‌های ثبتی در این زمینه به دنبال بهترین وکیل ثبت اسناد هستید، سامانه بنیاد وکلا در این زمینه می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. 

بنیاد وکلا، شرایط دسترسی به مجرب‌ترین وکلا فعال در سراسر کشور را فراهم نموده است و از هر کجای ایران که هستید، برای انعقاد قرارداد وکالت با وکیل خوب و متخصص، می‌توانید با ما در ارتباط باشید. جهت انعقاد قرارداد وکالت و دریافت راهنمایی لازم در این زمینه با کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در ارتباط باشید.