لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
صدها وکیل فروش وکالتنامه ای ملک به صورت آنلاین، تلفنی و ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمت به شما عزیزان میباشند. از لیست زیر، بهترین وکیل فروش وکالتنامه ای ملک را انتخاب کنید و شروع به گفتگو کنید. بنیاد وکلا کیفیت خدمات را ۱۰۰٪ تضمین میکند.
۴,۰۴۶ وکیل
معاملات اموال غیر منقول اهمیت زیادی دارند و افراد معامله کننده باید مقررات مربوطه را در این زمینه رعایت کنند. چه خریدار و چه فروشنده، موظف است که قوانین ملکی در رابطه با فروش ملک را رعایت کنند.
حساسیتی که برای انجام معاملات ملکی وجود دارد، در معامله اموال منقول نیست و از این حیث، لازم است که طرفین معامله، ضوابط مربوطه را به درستی رعایت نمایند. روزانه در کشور ممکن است که انواع مختلفی از قراردادهای ملکی بین طرفین منعقد شود و در هر صورت هر کدام از طرفین مکلف به اجرای موازین مربوطه هستند.
فروش ملک با فروش اموالی نظیر خودرو کاملا متفاوت است و نباید این دو موضوع را در یک راستا قرار داد. از آن جهت که سرمایه اصلی مردم، غالبا ملک و املاک آنها است، باید توجه بیشتری در معاملات ملکی داشته باشند.
موضوع مربوط به ملک، همواره از اهمیت خاصی برخوردار بوده و این قبیل مسائل نیز مورد توجه خاص قانونگذار قرار دارد. از زمانی که خریدار و فروشنده، وارد معامله با یکدیگر شده و تا زمان انتقال سند ملکی، تشریفات مربوط به انجام معاملات ملکی باید رعایت شوند.
خرید و فروش املاک در قالب عقد بیع صورت میگیرد. به واسطه انجام چنین معاملاتی، بیع نامههای مختلفی بین طرفین تنظیم شده که البته اسناد بیع در حکم اسناد عادی هستند.
به طور کلی فروش ملک میتواند به صورت مستقیم توسط شخص فروشنده یا توسط فردی به نائب او انجام شود. گاها شاهد آن هستیم که معاملات ملکی به واسطه عقد وکالت صورت میگیرد و فروشنده فردی را به عنوان وکیل برای این امور نائب خود قرار میدهد.
فروش وکالتنامهای ملک، یکی از متداول ترین روشهای فروش املاک به شمار میرود که طی آن، فروشنده، به خریدار وکالت میدهد که کلیه مراحل مربوط به انتقال سند را انجام دهد. در این صورت خریدار طی وکالتی که از فروشنده دارد، میتواند برای انجام امور انتقال سند به دفترخانه مراجعه کند و سند ملک را به نام خود بزند. از لحاظ حقوقی، فروش وکالتی ملک، منع قانونی ندارد و بسیاری از فروشندگان، ملک را به صورت وکالتی به طرف دیگر میفروشند.
البته که در مواقعی نیز شاهد مشکلاتی در خصوص معاملات وکالتی ملکی هستیم و خریدار نمیتواند سند ملک را به نام خود انتقال دهد. با این اوصاف، جهت خرید و فروش ملک از طریق وکالتنامه، به شما توصیه میشود که حتما وکیل بگرید و در زمان انجام معامله با کمک وکیل خود این امور را انجام دهید.
وکلا دادگستری بر حسب میزان توانایی و تخصص خود، وکالت پروندههای مختلفی را بر عهده میگیرند. در جامعه ما، به جزء برخی از دعاوی کیفری در خصوص سایر دعاوی قضایی، محدودیتی برای وکالت وجود ندارد. در واقع یک وکیل، میتواند پروندههای مختلف حقوقی و یا کیفری را مورد وکالت قرار دهد.
در واقع وکیل دادگستری این حق را دارد که به صورت عمومی، وکالت انواع دعاوی را بر عهده گرفته و یا به شیوه اختصاصی پروندههای گوناگونی را وکالت میکنند. حال وکالت اختصاصی میتواند در رابطه با دعاوی ملکی باشد و در این صورت وکلا دادگستری صرفا وکالت این دعاوی را بر عهده گرفته که به آنها وکیل ملکی نیز گفته میشود.
وکیل ملکی، اختصاصا به پروندههای مرتبط با ملک و املاک رسیدگی نموده و یکی از موضوعاتی که عمدتا توسط آنها وکالت میشود، مربوط به فروش ملک از طریق وکالتنامه است. وکیل فروش وکالتنامهای ملک، متخصص در دعاوی ملکی بوده که حسب مورد این موضوع را نیز به صورت تخصصی به آن رسیدگی میکند.
با توجه به این که در فروش وکالتی املاک، قرارداد وکالت بین طرفین صورت میگیرد، در این صورت لازم است که وکیل دادگستری وجود داشته باشد. گفتنی است که شیوههای مختلفی در فروش وکالتی ملک مطرح میشود و در هر صورت، وکیل متخصص دعاوی ملکی به دلیل تجربه و مهارت بالا در رسیدگی به چنین دعاوی، این توانایی را دارد که به بهترین شکل ممکن، وکالت در این دعاوی را بر عهده بگیرد.
گفتنی است که وکیل فروش وکالتی ملک، میتواند وکالت خریدار و یا فروشنده را بر عهده بگیرد. بدین معنا که وکیل یکی از طرفین معامله بوده و تمامی مراحل مربوط به انجام فرآیند معامله ملک را انجام دهد. قرارداد وکالت در معامله ملکی، بین خریدار و فروشنده بسته میشود. حال جدای از این قرارداد، خریدار و فروشنده میتوانند جهت انجام مراحل مربوطه با وکیل دادگستری نیز قرارداد دیگری را امضاء کنند.
گفتنی است که وکالتنامه مربوطه نیز باید به نحوی تنظیم شود که نکات حقوقی لازم را در بر داشته باشد. اگر وکالتنامه به نحوی تنظیم شود که صرفا به منافع یکی از طرفین توجه شود، در این صورت معامله صورت گرفته، پایان مطلوبی نخواهد داشت. همه مسائل سبب شده است تا طرفین جهت نگارش وکالتنامه و همچنین انجام مراحل مربوط به انتقال سند ملک، اقدام به اخذ وکیل نمایند.
در بخش قبل، به صورت کلی با وکیل فروش املاک به صورت وکالتی آشنا شدیم، حال در این بخش قصد داریم به این موضوع بپردازیم که وکیل متخصص در این دعاوی از چه میزان مهارتی برخوردار است. در جامعه وکالت، وکلای زیادی هستند که به صورت تخصصی، صرفا وکالت در دعاوی ملکی را بر عهده میگیرند و عنوان وکیل ملکی نیز برای آنها در نظر گرفته میشود.
اما وکلای دیگر طبق رویه معمول وکالت در ایران، به صورت عام به وکالت در دعاوی قضایی میپردازند. بین وکیل متخصص ملکی و وکیلی که به شکل تخصصی در دعاوی ملکی وکالت نمیکند، تفاوت زیادی وجود دارد. به طور کلی میزان توانایی و مهارت وکلایی که به شیوه تخصصی وکالت میکنند، در دعوا و شکایت مربوطه بیشتر از وکیل غیر متخصص است.
همه مسائل باعث شده است که وکالت در پروندههای ملکی اختصاصا به وکلا متخصص در این دعاوی ارجاع داده شود. وکیل ملکی، پروندههای مختلفی را در رابطه با ملک و املاک رسیدگی میکنند که یکی از آنها در مورد موضوع فروش ملک از طریق وکالتنامه است.
انجام معاملات ملکی به واسطه وکالتنامه، شرایط و مقررات خاص خود را دارد و با معاملات که به صورت مستقیم توسط وکیل دادگستری انجام میشود، متفاوت است. مهارت وکیل ملکی در خصوص موضوع فروش وکالتی املاک، این است که تنظیم وکالتنامه و همچنین وکالت در این دعاوی را به بهترین شکل ممکن انجام میدهد.
در واقع خریدار که برای چنین معامله ای وکیل میگیرد، وکیل ملکی از این توانایی برخوردار است که کلیه فرآیند انتقال سند را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. همچنین چنین وکلایی، متخصص در تنظیم انواع وکالتنامه هستند و از این رو میتوان نگارش وکالتنامه فروش ملک را نیز بر عهده چنین وکیلی قرار داد.
جدای از بحث مهارت وکیل در وکالت دعاوی مزبور، وکیل فروش وکالتنامهای ملک، مسلط به مقررات و قوانین ملکی است. در واقع چنین وکلایی به سبب آن که تسلط بالایی به قوانین ملکی دارند، از مهارت کافی جهت وکالت در دعاوی فروش وکالتی ملک برخوردار هستند. همچنین ارائه مشاوره حقوقی توسط این قبیل وکلا با شرایط مناسبی انجام میشود.
وکیل فروش وکالتی ملک که به عنوان وکیل ملکی نیز شناخته میشوند، دانش بالای حقوقی و داشتن تسلط در مقررات ملکی و سایر موارد دیگر، همگی دلیلی شده است که بتوانند وکالت در دعاوی فروش املاک از طریق وکالتنامه را به شیوه مناسبی انجام دهند.
داشتن وکیل در هر دعوای حقوقی از اهمیت خاصی برخوردار است و این موضوع در خصوص معاملات ملکی به صورت وکالتی نیز صدق میکند. وکلا دادگستری، جهت دفاع از حق عموم جامعه وارد حرفه وکالت شدهاند. شاید بسیاری از مردم، اطلاع چندانی از اهمیت یک وکیل در دعاوی قضایی نداشته باشد اما با قاطعیت میتوان گفت که طرح دعاوی حقوقی بدون وکیل با مشکلاتی برای طرفین همراه خواهد بود.
برخی افراد با این تصور که میتوانند بدون وکیل نیز اقدام به طرح دعوا نمایند، وکیل نگرفته و به صورت انفرادی و شخصا، اقدامات لازم را در این زمینه انجام میدهد. معاملات ملکی همواره از حساسیت بالایی برخوردار هستند و از این رو لازم است که معامله کنندگان در صورت امکان، وکیل بگیرند.
با توجه به این که سرمایه اصلی افراد، غالبا ملک و املاک آنها است، در این صورت وجود خطایی و اشتباهی در انجام چنین معاملاتی میتواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. در اغلب مواقع این مسئله پیش آمده است که طرفین به نکات حقوقی خرید و فروش ملک توجه نکرده و متحمل ضرر و زیان فراوان نیز شدهاند.
حال یکی از معاملات ملکی که همواره شاهد وقوع آن هستیم و از لحاظ حقوقی چنین معاملاتی لازم است که با حضور وکیل دادگستری انجام شود، فروش ملک به صورت وکالتی است. در این قبیل معاملات، قرارداد وکالت بین طرفین بسته میشود. فروشنده به عنوان موکل به خریدار وکالت میدهد که فروش ملک را انجام دهد. در این صورت خریدار نیز طی وکالتی که فروشنده به او داده است، میتواند سند را به نام خود انتقال دهد.
اهمیت داشتن وکیل در مورد فروش وکالتنامهای ملک زمانی نمود پیدا میکند که یکی از طرفین یا دو طرف در این زمینه دچار مشکل حقوقی شوند. در این صورت مراجعه به وکیل خوب و با سابقه ملکی ضرورت دارد. گاهی اوقات وکالتنامه به نحوی تنظیم شده که صرفا به منافع خریدار و یا فروشنده توجه شده و در این شرایط طرف دیگر متحمل خساراتی نیز میشود.
تنظیم وکالت باید به صورت بلاعزل باشد تا موکل حق عزل وکیل را نداشته باشد. حال اگر وکالتنامه به شیوه بلاعزل تنظیم نشده باشد، فروشنده به راحتی میتواند وکالتنامه را فسخ کند، در این صورت فروشنده قانونا امکان انتقال سند را نداشته و نمیتواند ملک را تحت مالکیت خود قرار دهد. در این شرایط، خریدار ضرر و زیان دیده و چه بسا بخش قابل توجهی از سرمایه خود را نیز از دست داده است.
اگر خریدار با انجام مراحل انتقال سند ملک از طریق وکالتنامه، آشنا نیست، در این صورت حتما باید با وکیل خوب و مجرب در ارتباط باشد. بنابراین هرگونه اقدامی خلاف قانون از سوی طرفین معامله میتواند باعث شود تا هم خریدار و هم فروشنده از معامله صورت گرفته، ضرر و زیان فراوان ببینند.
حال که بحث فروش وکالتی ملک مطرح میباشد، ممکن است که این سوال مطرح شود انجام معامله ملکی از طریق وکالتنامه چگونه انجام میشود؟ خریدار و فروشنده چه حق و حقوقی را در این قبیل معاملات خواهند داشت؟ به طور کلی، انجام معاملات ملکی به شیوههای مختلفی صورت میگیرد که متداولترین آن، فروش ملک به صورت وکالتی است.
روش معمول فروش ملک به این صورت است که خریدار و فروشنده اقدام به تنظیم قولنامه و یا در صورت انجام معامله، مبایعه نامه نموده و سپس با طی کردن مراحل انتقال سند، فروش ملک به صورت کامل انجام میشود. اما گاهی اوقات، خرید و فروش ملک طی وکالتنامه صورت میگیرد و خریدار شرایط انتقال سند و مابقی مراحل قانونی معامله ملکی را ندارد. در این صوت وکالتی از طرف خریدار به فروشنده داده میشود که به جای او، فرآیند فروش ملک و انتقال سند انجام شود.
در معاملات ملکی که به صورت تنظیم وکالتنامه صورت میگیرد، در واقع بین طرفین، قرارداد وکالت امضاء میشود. فروشنده به عنوان موکل و خریدار به عنوان وکیل در این معامله شناخته میشوند. عقد وکالت به این صورت است که موکل، شخصی را به عنوان وکیل، جانشین و نایب خود برای انجام امور مشخصی قرار میدهد. در این شرایط، فروشنده، خریدار را جهت فروش ملک و انجام مراحل مربوط به انتقال سند، وکیل خود معرفی نموده و وکالت در انجام این امور به وی میدهد.
در واقع فروشنده به خریدار برای فروش ملک وکالت میدهد که با طی نمودن مراحل قانونی انتقال سند، در نهایت ملک را به مالکیت خود درآورد. وکیل طبق قرارداد وکالت، موظف است که تمام خواستهها و دستورات موکل را به درستی اجرا نماید. وکیل بر اساس خواسته موکل، موظف است که ملک مورد نظر را به اشخاص دیگر فروخته و یا ملک را به مالکیت خود درآورد.
بنابراین فروش وکالتنامهای ملک، یکی از انواع قراردادهای وکالت بوده که در هر صورت باید ضوابط عقد وکالت در آن رعایت شود. فروش ملک از طریق وکالتنامه، میتواند به جهت آن که خریدار به عنوان وکیل قرارداد، بدون حضور فروشنده، انتقال سند را انجام دهد و یا این که موکل، قرارداد وکالت با وکیل جهت فروش ملک به اشخاص دیگر امضاء نماید. شیوههای مختلفی از فروش وکالتی ملک وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک از آنها میپردازیم.
فروش ملک میتواند به صورت مستقیم از سوی فروشنده صورت گیرد و یا این که فروشنده، در این زمینه برای فروش ملک وکالت میدهد. از لحاظ حقوقی، مانعی برای آن که خرید و فروش املاک به صورت وکالتی صورت گیرد، وجود ندارد. در این صورت فروشندگانی که بنا به دلایلی، امکان حضور داشتن در انجام معاملات ملکی را ندارند و یا موارد دیگر، میتوانند ملک خود را به صورت وکالتی به فروش برسانند.
فروش وکالتی ملک، به واسطه عقد وکالت صورت میگیرد. موکل فردی را به عنوان وکیل جهت فروش ملک خود برگزیده و انجام مراحل قانونی فروش ملک تنها از طریق همان وکالتنامه صورت میگیرد. در واقع فروشنده به عنوان موکل، وکالت به طرف دیگر میدهد که ملک او را به فروش برساند.
در معاملاتی که به صورت وکالت در فروش ملک است، فروشنده به دلیل آن که شرایط حضور در معامله را نداشته، اقدام به انعقاد قرارداد وکالت با طرف دیگر میکند. در صورتی که فروشنده بخواهد به صورت مستقیم با طرف دیگر وارد معامله شود، دیگر نیازی به انعقاد قرارداد وکالت و فروش ملک به صورت وکالتی نیست و مانند رویه معمول، فروش ملک صورت میگیرد.
به طور کلی دو روش برای فروش وکالتنامهای ملک در نظر گرفته نمیشود که این روشها عبارتند از:
فروشنده که قصد فروش خود به صورت وکالتی را دارد، ممکن است با وکیل جهت انتقال دادن ملک به خود و یا شخص دیگر، قرارداد وکالت امضا کند. روش نخست به این صورت است که فروشنده با انعقاد قرارداد وکالت و دادن وکالتنامه به خریدار، مجوز انتقال سند را به او میدهد. در این صورت خریدار میتواند از طریق وکالتی که از فروشنده دارد، با حضور در دفترخانه و انجام مراحل تنظیم سند رسمی، ملک را به نام خود بزند.
شیوه دیگر وکالت در فروش ملک، به این صورت است که مالک برای فروش ملک خود، شخص را به عنوان وکیل، برای فروش ملک نایب خود میگذارد. بدین صورت که وکیل طی در اختیار داشتن وکالت از مالک، با خریدار معامله انجام داده و با نائب از فروشنده، ملک او را به دیگری میفروشد.
گاهی اوقات ممکن است که شرایط انتقال سند ملک به خریدار وجود نداشته (مانند این که سند در رهن بانک است) که در این صورت برای آن که معامله صورت بگیرد، فروش ملک به صورت وکالتی انجام میشود. بنابراین فروشنده طبق قانون میتواند ملک خود را با دادن وکالت به طرف دیگر به فروش برساند و منع حقوقی بایت این موضوع وجود ندارد.
قرارداد وکالت انواع مختلفی دارد که عموما این نوع قرارداد به صورت عام و یا خاص منعقد میشود. وکالت عام به این صورت است که موکل، انجام کلیه امور مربوطه را به وکیل سپرده و در این شرایط نیز وکیل، اختیار در انجام امور موکل به صورت عام را دارد.
قرارداد وکالت به صورت خاص نیز به این شیوه است که موکل، صرفا انجام امور خاص و مشخصی را بر عهده وکیل قرار میدهد و وکیل نیز به صورت خاص به وکالت در امور مورد تقاضای موکل میپردازد. حال ممکن است این سوال مطرح شود که قراردادهای وکالت که به صورت فروش وکالتی ملک صورت میگیرد، به صورت عام یا خاص است؟
با توجه به تعاریفی که از وکالت عام و خاص بیان شد، میتوان به وضوح پی برد که وکالت در فروش ملک به صورت وکالت خاص است. در واقع موکل، صرفا برای فروش ملک به وکیل وکالت داده است و وکیل وظیفه دارد که تنها وکالت در این موضوع را انجام دهد.
بنابراین نمیتوان گفت که قرارداد وکالت منعقده در فروش ملک به صورت عام است و واضح است که اختیاراتی که موکل به صورت خاص آن هم در امور مرتبط با فروش وکالتی ملک است.
با توجه به این که وکلا دادگستری متخصص در امور ملکی، سابقه و مهارت بالایی در خصوص وکالت در این دعاوی را دارند، فروش وکالتی ملک با کمک وکیل میتواند مزایای فراوانی به همراه داشته باشد.
اگر موکل قرارداد وکالت را با وکیل دادگستری برای انجام مراحل فروش ملک، بسته و مشاوره حقوقی فروش وکالتنامهای ملک را دریافت کرده باشد، در این صورت میتواند از صحیح بودن معامله و همچنین قانونی بودن آن و این که معامله مربوطه بدون مشکل خاصی صورت گیرد، اطمینان خاطر داشته باشد.
مزایای دیگر چنین معاملاتی با کمک وکیل دادگستری این است که متن وکالتنامه به شیوه اصولی و قانونی تنظیم میشود. در همین راستا طرفین معامله بهتر است که معاملات ملکی را با کمک وکیل انجام دهند تا در این زمینه دچار مشکلات حقوقی نشوند.
در فروش ملک از طریق وکالتنامه، قرارداد وکالت بین طرفین منعقد میشود. با توجه به این که موضوع قرارداد وکالت در این مطرح است، این سوال مورد بحث قرار میگیرد که وجود وکیل دادگستری در فروش وکالتی ملک الزامی است؟
الزامی برای آن که قرارداد وکالت صرفا با وکیل دادگستری در فروش ملک به صورت وکالتنامه وجود ندارد و فروشنده، به خریدار وکالت برای فروش ملک میدهد. اما اگر طرفین چه خریدار و چه فروشنده جدای از قرارداد وکالت که بین آنها برای فروش ملک بسته شده است، وکیل داشته باشند، میتواند مزایای فراوانی برای آنها به همراه داشته باشد.
فروش وکالتی ملک، بکی از شیوههای رایجی است که فروشندگان برای فروش ملک و املاک خود استفاده میکنند. در این روش، وکالتی که از طرف فروشنده به خریدار داده شده است، میتواند منجر به انتقال قطعی سند به خریدار گردد. اما فروشنده میتواند به جای آن که به خریدار وکالت بدهد، به شخص دیگر وکالت در فروش ملک را بدهد که وکیل در این صورت، ملک مورد نظر را نیز به شخص دیگر بفروشد.
اگر قصد دارید که ملک خود را به صورت وکالتی به فروش برسانید، حتما در این زمینه با وکیل خوب و با سابقه که دارای چندین سال سابقه در دعاوی ملکی است، مشورت کنید. به همین جهت، برای پیدا کردن بهترین وکیل ملکی با سامانه بنیاد وکلا در ارتباط باشید.
وکلا متخصص در امور ملکی در این سامانه به صورت فعال حضور دارند که میتوانید مشکلات حقوقی خود را از این طریق حل و فصل نمایید. جهت انعقاد قرارداد وکالت با وکیل ملکی جهت فروش وکالتی ملک، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.