سلام وقتتون بخیر. من و همسرم برای طلاق توافقی به دادگاه مراجعه کردیم و امروز برای ما گواهی عدم سازش در قالب دادنامه ارسال شده است. ولی در پایین گواهی جای امضای صادر کننده و ما…
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
مشاوره حقوقی طلاق توافقی به صورت آنلاین و تلفنی ۲۴ ساعته توسط بنیاد وکلا
ارائه میشود.
بنیاد وکلا
کیفیت کلیه مشاورههای تلفنی و آنلاین (چت) در مورد طلاق توافقی را ۱۰۰٪ تضمین
میکند.
اگر به دنبال مشاوره حقوقی رایگان طلاق توافقی هستید، میتوانید از روش متنی استفاده کنید. اما چنانچه مشکل شما جدی است و میخواهید بلافاصله پاسخ خود را دریافت کنید از پلنهای آنلاین و تلفنی مشاوره حقوقی طلاق توافقی استفاده نمایید.
شما هم میتوانید پرسش حقوقی خود را بصورت ناشناس مطرح کنید و از متخصصین بنیاد وکلا پاسخ بگیرید.
سوال خود را مطرح کنیدسلام وقتتون بخیر. من و همسرم برای طلاق توافقی به دادگاه مراجعه کردیم و امروز برای ما گواهی عدم سازش در قالب دادنامه ارسال شده است. ولی در پایین گواهی جای امضای صادر کننده و ما…
سلام وقت بخیر من و همسرم میخواهیم توافقی جدا شویم. همسرم میگوید خودت برو اقدام کن، من میآیم امضا میکنم. اگر من بروم اقدام کنم، چه میشود؟ آیا او میتواند مهریه و نفقه ندهد؟…
سلام خسته نباشید. من و همسرم به دلیل نداشتن تفاهم میخواهیم جدا بشویم. لازم است که به محضر برویم که عقدمان باطل بشود یا کارهای قانونی دادگاه طی بشود؟ آیا در همان دادگاه قاضی حکم…
باسلام. وکلای محترم، حق طلاق به زوجه دادم و ایشان وکیل از سمت بنده گرفتند برای طلاق و ۶ سال است جدا زندگی مینماییم. بنده هم موافق طلاق هستم ولی قاضی پرونده را به شورا ارجاع داده…
سلام وقت بخیر من خواهان طلاق توافقی هستم ولی همسرم راضی به طلاق نیست میخواستم بدونم میتونم ایشون رو با مهریه مجاب به طلاق توافقی کنم اینطور که نصف مهریه رو بابت راضی شدن به طلاق…
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم .بنده با همسرم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم و در این بین متاسفانه منزل مشترکمان بفروش نرفته .و فعلا نامه ی معرفی به دفتر ثبت طلاق را از دادگاه…
باسلام و خسته نباشید من خانمم توافقی طلاق گرفتیم یه فرزند مشترک پسر ۸ ساله داریم،من نامزد کردم خانم سابقم رفته شکایت که میگه نفقه فرزند را پدرش نمیدهد،ما هم توافق کردیم طبق…
در طلاق توافقی ، با توجه به اینکه وکلای طرفین حق اعتراض یا تجدید نظر خواهی را از خود اسقاط می کنند ، با فرض اسقاط حق اعتراض و تجدید نظر خواهی ، پس از صدور رای ، اگر زوج یک…
ما نمیتونیم با هم زندگی کنیم قرار شد همسرم ب من وکالت بده برم طلاق بگیرم ک فهمید با وکالت تمام حق و حقوقمو باید بده الان اصرار داره یا زندگی رو بهت زهر میکنم یا طلاق…
کیفیت کلیه مشاورهها توسط بنیاد وکلا تضمین میشود
سلام من دارم طلاق میگیرم توافقی میخام هرچی ازم تو گوشیش داره طرف، پاک بشه و هیچی ازم نداشته باشه تا بعدن واسم دردسر ساز نباشه چیکار باید کنم؟لطفا راهنمایی کنید
طلاقی که با توافق و رضایت دو طرفه زوجین صورت میگیرد، به عنوان طلاق توافقی شناخته میشود. در طلاق توافقی، زن و شوهر با وجود مشکلاتی که در زندگی مشترک برایشان به وجود آمده است، قصد دارند بدون مشکلی از هم جدا شوند. موانعی که عمدتا برای طلاق وجود دارد، در طلاق توافقی کمتر شاهد آن وقوع آن هستیم.
اصلیترین مانع در طلاق این است که باید اجازه شوهر وجود داشته باشد. اگر درخواست طلاق از طرف مرد باشد، نیازی به اخذ رضایت زن نیست. اما در طلاق از طرف زن، اگر زوجه دلیل موجهی برای طلاق دادن همسرش نداشته باشد، تا زمانی که شوهر برای طلاق رضایت ندهد، امکان جدا شدن زوجین وجود ندارد.
در طلاق توافقی اینگونه مسائل مطرح نیست، زیرا رضایت زن و شوهر برای طلاق جلب شده است و طلاق بر اساس توافق طرفین انجام میشود. با توجه به این که زن و شوهر تمایل به جدایی دارند، دیگر لزومی برای جلب رضایت طرفین نیست و کافی است که متقاضیان برای انجام مراحل طلاق توافقی اقدام کنند.
در شرایطی که زوجین به این نتیجه میرسند که به جزء جدایی راه حل دیگری برای رفع اختلاف آنها وجود ندارد، میتوانند به صورت توافقی از هم جدا شوند. در طلاق توافقی، زوجین به صورت مسالمت آمیز از هم جدا شده و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
در مورد طلاق توافقی ذکر این نکته ضروری است که اگر مراحلی که در قانون برای این نوع طلاق عنوان شده است، توسط زوجین به صورت کامل انجام نشود، عملا امکان جدایی بین آنها وجود ندارد. بنابراین افرادی که قصد دارند به صورت توافقی از هم جدا شوند، باید با مراحل آن بر اساس نیاز خود آشنا باشند که از طریق دریافت مشاوره حقوقی میتوان به دریافت اطلاعات لازم در خصوص طلاق توافقی دست پیدا کرد.
زوجینی که قصد انجام مراحل طلاق توافقی را دارند، بهتر است که از خدمات وکیل یا مشاوره حقوقی استفاده کنند. برای آن دسته از افرادی که با نحوه طلاق توافقی آشنا نیستند، دریافت مشاوره حقوقی ضروری است. متقاضیان میتوانند برای ثبت طلاق توافقی، وکیل بگیرند یا از مشاوره حقوقی استفاده کنند که بهرهمندی از هر یک از این خدمات حقوقی به اختیار آنها بستگی دارد.
داشتن وکیل یا مشاوره حقوقی در طرح دعوا طلاق توافقی، مزایا خاصی برای افراد متقاضی طلاق دارد. کارایی مشاوره حقوقی تا حد زیادی به اندازه داشتن وکیل است اما با این تفاوت که دیگر وکیل برای انجام مراحل طلاق حضور ندارد و زوجین باید شخصا در این زمینه اقدام کنند.
در صورت بروز اختلاف در روابط زوجیت، اگر زن و شوهر نتوانند مشکلاتی که برایشان به وجود آمده است را حل و فصل کنند، راهکاری جز طلاق باقی نمیماند. زن و شوهری که برای طلاق تصمیم قطعی گرفته باشند، برای آن که بتوانند بدون دردسر و مشکل خاصی از هم طلاق بگیرند، بهتر است به صورت توافقی از هم جدا شوند.
برای طلاق توافقی لازم است که فرآیند قانونی آن توسط زوجین انجام شود. در واقع طلاق توافقی به بحث توافق انجام شده بین زوجین اختصاص ندارد، بلکه باید مراحلی که در قانون مورد بررسی قرار گرفته است، به طور کامل توسط زوجین متقاضی طلاق انجام شود.
برخی از زوجین با تصور این که طلاق توافقی مراحل خاصی ندارد و صرفا با ارائه دادخواست طلاق و بدون انجام مرحلهای از طلاق، در کوتاهترین زمان ممکن امکان جدایی بین آنها وجود دارد. اما به لحاظ قانونی اگر مراحل طلاق توافقی از طرف متقاضیان انجام نشود، دادگاه مجوز جدایی طرفین را صادر نمیکند.
به همین مناسبت در این بخش قصد داریم که به مراحل طلاق توافقی اشاره کنیم و زوجین یا وکلای آنها میبایست مراحل زیر را برای طلاق توافقی انجام دهند. مراحلی که برای طلاق توافقی در قانون تعیین شده است، به شرح زیر است:
مراحلی که زوجین متقاضی طلاق توافقی لازم است که انجام دهند، شامل موارد فوق است. افرادی که تمایل دارند به صورت توافقی از هم طلاق بگیرند، باید مراحل مزبور را انجام دهند، در غیر این صورت امکان جدایی طرفین به صورت توافقی وجود ندارد.
انجام مراحل طلاق توافقی توسط وکیل یا بدون وکیل امکان پذیر است اما اگر طرفین برای طرح دعوا طلاق توافقی برای داشتن وکیل اقدام کنند، مراحل قانونی طلاق بدون حضور آنها و از طرف وکیل انجام میگیرد.
هر یک از مراحل طلاق توافقی نیازمند ارائه مشاوره حقوقی است که در این بخش قصد داریم به ارائه توضیحات مربوطه در این زمینه بپردازیم. ارائه مشاوره حقوقی در این زمینه باعث میشود تا با مراحل و جزئیات طلاق توافقی آشنا شوید.
در ارتباط با تشریفات طلاق توافقی، لازم است که یک سری مراحل قبل از رسیدگی دعوا در دادگاه انجام شود. بنابراین میتوان مراحل طلاق توافقی را به دو بخش کلی مراحل قبل و بعد از رسیدگی در دادگاه تقسیم بندی کرد. در ابتدا به مراحل قانونی قبل از طلاق توافقی پرداخته و سپس به مراحل بعد از ثبت درخواست طلاق اشاره میکنیم.
مراحلی که قبل از ثبت درخواست طلاق توافقی لازم است که انجام شود، عبارتند از:
همانطور که در بخش قبل ذکر شد، مراحل قبل از طلاق توافقی شامل توافق زوجین در مورد طلاق و ارائه توافق نامه و شرکت در جلسات مشاوره است. منظور از مراحل قبل از طلاق توافقی در واقع همان مراحلی است که هنوز درخواست طلاق به دادگاه ارائه نشده است و زوجین باید یک سری اقداماتی را در این زمینه انجام دهند.
در طلاق توافقی، در وهله اول توافق بین زوجین در مورد طلاق و مسائلی حق و حقوق قانونی زوجه بسیار مهم است. زن و شوهر که تمایل به طلاق توافقی دارند، باید تکلیف پرداخت مهریه و نفقه و همچنین حضانت فرزندان را مشخص کنند. به طور کلی هرگونه توافقی که زوجین در مورد طلاق انجام میدهند، باید به صورت مکتوب تهیه شده و در زمان ارائه دادخواست به دادگاه ضمیمه آن شود.
حال که زوجین در خصوص مسائل مختلف به توافق رسیدند، باید مقدمات حضور در مراکز مشاوره خانواده را ایجاد کنند. یکی از مراحلی که انجام آن قبل از طلاق توافقی در قانون اجباری شده است، شرکت در جلسات مشاوره است. زن و شوهر برای طلاق توافقی باید قبل از طلاق تمامی جلسات مشاوره را انجام دهند تا امکان انجام سایر مراحل طلاق وجود داشته باشد.
برای انجام این کار، کافیست که زوجین ابتدا در سامانه تصمیم ثبت نام نموده و اقدام به اخذ نوبت مشاوره کنند. بعد از آن در تاریخی که اعلام میشود، باید به مرکز مشاوره امور خانواده مراجعه کرده و در جلسات مربوطه شرکت نمایند. با توجه به این که حضور زن و شوهر در این جلسات الزامی است، اما در صورتی که وکیل طلاق توافقی داشته باشند، وکیل به جای آنها میتواند در جلسات مشاوره حضور داشته باشد.
قانونگذار در ماده 25 قانون حمایت خانواده عنوان کرده است که در طلاق توافقی، بعد از شرکت زوجین در جلسات و عدم امکان انصراف آنها از طلاق، گواهی به همراه گزارش جلسات مشاوره به طرفین داده میشود که باید آن را به دادگاه منعکس کنند.
قانونگذار از این که حضور در مراکز مشاوره خانواده را برای طرفین اجباری کرده، این است که علت اصلی اختلاف و دلایل جدایی زوجین مورد بررسی قرار گیرد و ثانیا با ارائه نظرات مشاوره در مورد جلوگیری از تصمیم طلاق تاثیرگذار باشد.
از آن جهت که طبق قانون زن و شوهر باید در جلسات مشاوره خانواده شرکت کنند، عدم حضور آنها تبعات مختلفی به همراه خواهد داشت و باعث میشود که زوجین نتوانند فرآیند بعدی طلاق را انجام دهند. تعداد جلسات برگزاری مشاوره برای تمامی زوجین ثابت نیست و بسته به نظر مشاوره و نتایج به دست آمده از این جلسات متغیر است.
زوجین بعد از سپری کردن مراحل قبل از طلاق، میتوانند درخواست طلاق توافقی را به دادگاه بدهند. برای ارائه درخواست طلاق توافقی به دادگاه ابتدا باید به تنظیم دادخواست مربوطه اقدام کنند و سپس به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جهت ثبت دادخواست طلاق اقدام نمایند.
زمانی که زوجین برای ثبت دادخواست طلاق توافقی به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه میکنند، باید علاوه بر دادخواست و مدارک مورد نیاز، گواهی عدم امکان انصراف از طلاق را نیز ارائه کنند. صدور این گواهی از طرف مراکز مشاوره خانواده انجام شده و بدون این گواهی نمیتوان دادخواست طلاق را ثبت کرد.
در صورتی که تمامی مدارک لازم برای ثبت دادخواست طلاق موجود باشد، بعد از پرداخت هزینه ثبت مطابق تعرفه خدمات دفاتر الکترونیک قضایی، پرونده به یکی از شعبات دادگاه خانواده ارجاع داده میشود. با ارجاع پرونده، مدیر دفتر دادگاه به بررسی دادخواست ارسال شده اقدام نموده و اگر ایراداتی نسبت به آن وارد نشود، وقت دادرسی تعیین شده و برای زوجین ابلاغ میشود.
زوجین به همراه وکیل خود در موعد مقرر در دادگاه خانواده حضور پیدا کرده و مراحل دادرسی را انجام میدهند. در این مرحله اگر زوجین حضور پیدا نکنند، مانع از انجام رسیدگی به پرونده توسط دادگاه نمیشود. اگر مدارک لازم برای طلاق توافقی به دادگاه ارائه شده باشد و دادگاه عدم سازش را بین زن و شوهر متقاضی طلاق تایید نماید، گواهی عدم امکان سازش صادر میشود.
با صدور گواهی عدم امکان سازش، زوجین میتوانند به محضر مراجعه کنند. حضور در محضر برای ثبت رسمی طلاق انجام شده و باید آداب خاص طلاق مانند خواندن صیغه طلاق توسط سردفتر و تکرار آن توسط مرد و مواردی از این قبیل انجام شود. بعد از انجام این مراحل، زن و شوهر شرعا و قانونا هیچگونه رابطه محرمیت بین آنها وجود ندارد و میتوانند مستل از یکدیگر زندگی کنند.
قانون حمایت خانواده به این موضوع تاکید دارد که برای ثبت طلاق در دفترخانه باید گواهی عدم امکان سازش به سردفتر ارائه شود؛ در غیر این صورت نمیتوان برای ثبت طلاق به محضر مراجعه نمود. به بیان دیگر زوجین نمیتوانند تا زمان صدور گواهی عدم امکان سازش به محضر برای جاری شدن صیغه طلاق مراجعه کنند.
مهریه جزو موضوعات بسیار مهم در طلاق توافقی است که باید وضعیت پرداخت آن توسط زوجین تعیین تکلیف شود. در واقع یکی از مواردی که در طلاق توافقی باید زوجین در مورد نحوه پرداخت آن به توافق برسند، مهریه است. در طلاق توافقی مبنای پرداخت مهریه همان توافقی است که زن و شوهر انجام دادهاند.
بحث مهریه در طلاق توافقی به این صورت است که زوجه بر اساس رضایت شوهر میتواند تمام مهریه خود را وصول کند یا برای بخشی از مهریه خود اقدام کند و یا این که کل مهریه خود را ببخشد. بنابراین دادگاه نیز در این زمینه ورود پیدا نکرده و مبنای مهریه در طلاق توافقی را همان توافقاتی که زن و شوهر انجام داده باشند، قرار میدهد.
در طلاقی که از طرف آقا میباشد، مطالبه مهریه به صورت توافقی نیست و زوجه میتواند بر اساس نیاز خود تمام یا بخشی از مهریه خود را نیز به اجرا بگذارد. در طلاق از طرف زن نیز رویه به همین صورت است و زوجه میتواند اموال مرد را برای وصول مهریه توقیف کند.
زمانی که بحث مهریه در طلاق توافقی مطرح میشود، عموما اینگونه تصور میشود که خانم باید مهریه خود را ببخشد. اما لازم به ذکر است که هیچگونه اجباری برای بخشیدن مهریه از طرف خانم نیست و این موضوع به صورت توافقی بین زوجین انجام میشود.
در صورتی که بنا به بخشیدن مهریه در طلاق توافقی است، این موضوع باید به صورت کتبی و در دفاتر اسناد رسمی انجام شود. صرف این که خانم به صورت شفاهی اعلام کند که اقدام به بذل مهریه نموده اعتبار ندارد بلکه بخشش مهریه باید در قالب تنظیم سند رسمی انجام شود.
در زمان تنظیم سند رسمی برای بخشیدن مهریه باید به این نکته توجه شود که صرف امضاء و اثر انگشت زوجه اعتبار خاصی ندارد. روش مناسب و قانونی این است که زوجین به دفترخانه مراجعه کرده و اقدام به تنظیم سند بخشیدن مهریه کنند.
با توجه به این که احتمال رجوع از بخشش مهریه در شرایطی وجود دارد، در برگه سند باید از ذکر عباراتی مانند بذل، هبه یا بخشیدن خودداری شود؛ زیرا در این شرایط زوجه میتواند از بخشیدن مهریه رجوع کند. در واقع اگر از چنین اصطلاحاتی در سند تنظیم شده استفاده شود، زوجه میتواند از این که مهریه خود را بخشیده منصرف شود و به نوعی حق رجوع از بذل مهریه برای زن وجود دارد.
برای اطلاع از این که سند رسمی بخشیدن مهریه چگونه تنظیم میشود، بهتر است در این زمینه با وکلا متخصص مشورت گرفته و از مشاوره حقوقی این اشخاص استفاده کنید.
نفقه از دیگر مواردی است که در طلاق توافقی به توافق زن و شوهر میرسد. مبنای پرداخت مهریه مانند نفقه در طلاق توافقی، همان توافق انجام شده بین زوجین است. نفقه جزو اصلیترین حقوق زوجه در روابط زوجیت است که طبق قانون شوهر وظیفه پرداخت کردن آن را بر عهده دارد.
نفقه در عقد دائم به زن تعلق گرفته و شامل نیازها و ضروریات زندگی است که بر اساس مقتضیات زن توسط مرد پرداخت میشود. در عین حال که نفقه به عنوان حق زن و تکلیف قانونی از طرف مرد است، اما شرایطی در قانون عنوان شده است که اگر زن از شوهر خود تمکین نکند، از حق نفقه محروم میشود.
عدم تمکین اعم از عام و خاص میتواند سبب محرومیت زوجه از نفقه گردد. البته اگر زوجه برای تمکین نکردن از شوهر دلایل موجه و قانونی داشته باشد، مستحق دریافت نفقه خواهد بود. در واقع با توجه به این که خانم از آقا تمکین نکرده و به عبارتی از دستورات شوهر تبعیت ننموده است، اما به دلیل داشتن عذر موجه در این زمینه، نفقه به او تعلق میگیرد.
در طلاق توافقی، زوجین میتوانند در ارتباط با این موضوع توافق کنند که لزومی برای پرداخت نفقه به زوجه وجود ندارد یا این که شوهر باید نفقه همسر که در گذشته (قبل از طلاق) پرداخت نکرده را پرداخت کند. بنابراین پرداخت نفقه یا عدم پرداخت آن در طلاق توافقی بر اساس توافق زوجین صورت میگیرد.
در صورتی که قبل از طلاق، نفقه خانم پرداخت نشده باشد و در طلاق توافقی نیز توافق انجام شده به این صورت باشد که زوج باید نفقه همسر را پرداخت کند، در صورت عدم پرداخت نفقه، زوجه میتواند برای مطالبه نفقه شکایت حقوقی و به دلیل ارتکاب جرم ترک انفاق، شکایت کیفری کند.
اجرت المثل ایام زوجیت جزو دیگر حقوق زن در روابط زوجیت به شمار میرود. زوجه به جهت انجام اموری در طول دوران زندگی مشترک، اجرت آنها را از شوهر مطالبه میکند. برای پرداخت اجرت المثل زن، شرایط خاصی در قانون عنوان شده است که به تبع آن زوجه حق برخورداری از اجرت المثل را خواهد داشت.
زوجه در صورتی میتواند مطالبه اجرت المثل داشته باشد که اموری که او انجام داده، اولا جزو تکالیف قانونی او نبوده و ثانیا انجام این امور را به قصد عدم تبرع انجام داده باشد (یعنی انجام امور منزل مانند نظافت و آشپزی را با قصد رایگان بودن انجام نداده است).
اما در مورد طلاق توافقی ممکن است این سوال مطرح شود که به خانم اجرت المثل تعلق میگیرد؟ به طور کلی در بحث طلاق، زمانی زن میتواند برای مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت اقدام کند که طلاق از طرف آقا مطرح شده باشد. در طلاق توافقی اجرت المثل به زن تعلق نگرفته و همچنین این موضوع برای طلاق یک طرفه از جانب زن نیز صدق میکند.
بنابراین برای اجرت المثل در طلاق توافقی، نیازی به انجام توافق توسط زوجین نیست؛ زیرا پرداخت اجرت المثل در در این نوع طلاق به زن انجام نمیشود.
حضانت فرزندان در طلاق توافقی جز موضوعاتی است که مشاوره حقوقی به صورت تخصصی در مورد آن انجام میشود. به دلیل آن که زن و شوهر به صورت توافقی از هم جدا میشوند، باید تکلیف نگهداری از فرزندان به صورت توافقی نیز مشخص شود. در طلاق توافقی زن و شوهر میتوانند در خصوص این که فرزندان بعد از طلاق با کدام یک از آنها زندگی کنند، به توافق کلی برسند و دادگاه نیز مبنای حضانت و نگهداری از فرزندان را همان توافقات انجام شده زن و شوهر میگذارد.
قانون ایران در مورد حضانت فرزندان بعد از طلاق عنوان میکند که فرزندان تا سن هفت سالگی، تحت حضانت مادر هستند و بعد از آن تا زمان رسیدن به سن بلوغ، حق حضانت به پدر داده میشود. حضانت دختر و پسر تا هفت سالگی بر عهده مادر است اما دختر تا نه سالگی و پسر تا پانزده سالگی تمام توسط پدر نگهداری میشوند.
حال بعد از رسیدن فرزندان به سن بلوغ، قانونگذار این اختیار را به فرزندان داده است که خودشان برای آینده خود تصمیم بگیرند که قصد دارند با پدر یا مادر خود زندگی کنند. در واقع بعد از سن بلوغ، شرایط حضانت از فرزندان از دایره شمول مقررات قانون مدنی خارج شده و بر عهده اختیارات فرزندان قرار داده میشود.
جدای از بحث سن و جنسیت فرزندان، زوجین در مورد طلاق توافقی میتوانند توافق کنند که برای همیشه یا برای مدت مشخص فرزندانشان تحت سرپرستی کدام یک از آنها قرار بگیرد و بحث حضانت فرزند مانند مسائل دیگر در طلاق توافقی بر اساس توافق طرفین انجام میشود.
علاوه بر بحث حضانت، ملاقات با فرزند نیز به توافق زن و شوهر در طلاق توافقی میرسد. ملاقات با فرزند زمانی مطرح میشود که بر اساس توافق در طلاق صورت گرفته، حضانت فرزندان بر عهده یکی از طرفین باشد و طرف دیگر بخواهد در زمان مشخص با فرزند خود دیداری داشته باشد.
قانون مدنی عنوان میکند که ملاقات با فرزند بعد از طلاق جزو حق قانونی هر یک از والدین است و طرفی که از حق حضانت برخوردار است، نمیتواند مانع از ملاقات طرف دیگر با فرزند شود. بنابراین زن و شوهر بعد از طلاق میتوانند در مورد زمان و مکان ملاقات با فرزند توافق کنند و این موضوع از لحاظ قانونی منعی ندارد.
طلاق توافقی در عین حال که شاید از دیدگاه زوجین، مراحل ساده داشته باشد، اما پیچیدگیهای خاصی که برای مراحل این نوع طلاق در قانون عنوان شده است، سبب لزوم دریافت مشاوره حقوقی طلاق توافقی نیز شده است.
همانطور که مستحضر هستید، طلاق توافقی مراحل مختلف و نسبتا طولانی دارد و برای آن که زوجین حتی به صورت توافقی از هم جدا شوند، باید کلیه مراحل ذکر شده در قانون را انجام دهند. با توجه به این که هر کدام از مراحل طلاق توافقی، شرایط و مقررات خاص خود را دارند، باید برای انجام این مراحل طرفین اطلاعات بالایی داشته باشند.
تغییرات قابل توجهی که در مورد مقررات طلاق خصوصا طلاق توافقی طی چند سال اخیر ایجاد شده است، سبب سردرگمی زوجینی که قصد طلاق گرفتن از یکدیگر را دارند، شده است که برای رفع اینگونه مشکلات باید از مشاوره حقوقی استفاده شود.
برای آشنایی با جزئیات کامل فرآیند طلاق توافقی و حق و حقوق اعضای خانواده بعد از طلاق، به شما پیشنهاد میکنیم که از مشاوره حقوقی مجموعه بنیاد وکلا استفاده نمایید. مشاوره حقوقی بنیاد وکلا توسط بهترین وکلای دادگستری در سراسر کشور ارائه میشود و از این حیث کیفیت مشاوره حقوقی در این زمینه از سطح بالایی برخوردار میباشد.
رضایت کامل متقاضیان از کیفیت و هزینه مشاوره حقوقی بنیاد وکلا باعث شده است که ارائه خدمات توسط این مجموعه در سطح و کیفیت بالا انجام شود.
یکی از مزیتهای مشاوره حقوقی بنیاد وکلا در دعاوی طلاق، ارائه مشاوره به صورت شبانه روزی است. در هر ساعتی از شبانه روز، وکلا متخصص آماده پاسخگویی به موکلین عزیز در مورد دعاوی طلاق هستند و این موضوع میتواند برای متقاضیان اهمیت ویژهای داشته باشد.
مشاوره حقوقی بنیاد وکلا در مورد طلاق توافقی به سه روش زیر انجام میشود:
هرکدام از مشاورههای حقوقی تلفنی، آنلاین و حضوری، شرایط خاص خود را دارند که در هر صورت بهترین روش برای بهرهمندی از اطلاعات لازم در طلاق توافقی است. بسته به شرایط و سلیقه خود میتوانید دریافت مشاوره حقوقی در مورد طلاق توافقی را به سه روش مزبور انجام دهید.
کیفیت بالا و هزینه مناسب مشاوره حقوقی بنیاد وکلا باعث شده است که در طول چند سال فعالیت بتوانیم حجم بالایی از خدمات مشاوره حقوقی را در اختیار متقاضیان قرار دهیم. در هر صورت برای دریافت مشاوره حقوقی طلاق توافقی میتوانید از طریق راههای درج شده در سایت اقدام کنید و در صورت مشکل با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا راهنمایی لازم را در اختیارتان قرار دهند.
خدماتی که بنیاد وکلا در پرونده طلاق توافقی در اختیار موکلین قرار میدهد، گسترده است که مهمترین این خدمات به شرح زیر میباشد:
تیم تخصصی بنیاد وکلا بدون وقفه و به صورت 24 ساعته در هر شرایطی در کنار موکلین سراسر کشور است تا اگر به خدمات حقوقی نیاز پیدا کردید، امکان ارائه خدمات وجود داشته باشد.
کیفیت ارائه تمامی خدمات توسط بنیاد وکلا تضمین شده است و از بابت دریافت خدمات تخصصی برای طلاق توافقی میتوانید اطمینان خاطر داشته باشید. بنابراین قبل از هر اقدام حقوقی در این زمینه میتوانید از امکانات و خدمات ما بهرهمند شوید.