🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

عدم دادن تمام مزایای قانونی اداره کاری اعم از اضافه کاری وعدم بیمه کردن چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۹

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺷﻤﺎ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﻣﺤﺘﺮﻡ،ﺍﺯﯾﻨﮑﻪ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺰﺍﺭﯾﻦ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﯾﻤﯿﻠﻬﺎ ﻭ
ﻣﺸﮑﻼﺕ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﻭ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯿﺪﯾﻦ ﮐﻤﺎﻝ ﺗﺸﮑﺮ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ،
ﻣﻦ ﺗﻮﯼ ﻣﺤﻠﯽ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﮑﺎﺭ ﻫﺴﺘﻢ، ﻭ ﺻﺎﺣﺒﮑﺎﺭ ﻣﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﻤﺪﺕ ﺳﻪ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺸﺶ ﻫﺴﺘﻢ ،
1 ﻣﻨﻮ ﺑﯿﻤﻪ ﻧﮑﺮﺩﻩ 2 ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﻤﻦ ﻧﻤﯿﺪﻩ 3 ﻭﻗﺖ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﺸﺖ ﺻﺒﺢ ﺗﺎ 9 ﺷﺐ
ﯾﮑﺴﺮﻩ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺑﺎ ﺣﻘﻮﻕ ﯾﮏ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻭ ﺻﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺰﺍﯾﺎ ﺍﻋﻢ ﺍﺯ
ﻋﺎﺋﻠﻪ ﻣﻨﺪﯼ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺭ ﻭ .... ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﻭﺻﺎﻑ ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻗﺎ ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ
ﺍﺧﺮﺍﺝ ﺑﮑﻨﻪ ﺑﻨﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﮐﺎﺭ ﭼﻪ ﺣﮑﻤﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺻﺎﺣﺒﮑﺎﺭ ﻣﻦ ﺻﺪﻭﺭ
ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ )) ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺍﯾﻦ ﺍﻗﺎ ﻫﯿﭻ ﺍﻣﻀﺎﺋﯽ ﺩﺭ ﻗﺒﺎﻝ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﯿﻤﻪ ، ﺣﺘﯽ
ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﮐﺎﺭﯼ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻩ (( ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﻣﺜﻞ ﺳﺎﺑﻖ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﯾﻦ

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه کارفرما حقوق شما را به صورت کامل پرداخت نمیکند میتوانید مراتب را از طریق اداره کار محل کار خود پیگیری کنید و مستحضر باشید که میتوانید مزایای ماهیانه و حق بیمه خود را نیز مطالبه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط