🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ﺭاﺑﻂﻪ ﻧﺎ ﻣﺸﺮﻭﻉ ﺩﺭ ﺧﺎﺭﺝ اﺯ ﻛﺸﻮﺭ چگونه اثبات خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۱

ﺑﺎ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ اﻡ ﺩﺭ اﺭﻭﭘﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ. اﺧﻴﺮا ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻡ ﻛﻪ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻱ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﺭاﺑﻂﻪ ﺩاﺭﺩ. اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﻮﺳﻴﺪﻥ ﻋﻜﺲ و ﻓﻴﻠﻢ ﻭاﺿﺢ ﺩاﺭﻡ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﻣﺪاﺭﻛﻲ ﺩاﺭﻡ ﻛﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﻴﺪﻫﺪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﻫﻢ ﺭﻓﺘﻪ اﻧﺪ.
1- ﺁﻳﺎ ﻣﻴﺘﻮاﻧﻢ اﺯ ﻓﻴﻠﻢ ﺩﺭ ﺩاﺩﮔﺎﻩ اﻳﺮاﻥ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻢ ﺑﺮاﻱ اﺛﺒﺎﺕ ﺭاﺑﻂﻪ ﻧﺎ ﻣﺸﺮﻭﻉ. ?ﺁﻳﺎ ﺳﻨﺪﻳﺖ ﺩاﺭﺩ?
2-اﮔﺮ ﻗﺎﺿﻲ ﺣﻜﻢ ﺑﻪ ﺭاﺑﻂﻪ ﻧﺎﻣﺸﺮﻭﻉ ﺩﻫﺪ ﻣﺠﺎﺯاﺗﺶ ﭼﻴﺴﺖ?
3- ﺑﺎ اﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻣﺪاﺭﻙ اﮔﺮ ﺩﺭﺧﻮاﺳﺖ ﻃﻼﻕ اﺯ ﺟﺎﻧﺐ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ ﺁﻳﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻧﻴﻤﻲ اﺯ اﻣﻮاﻟﻢ ﺩﺭ اﻳﺮاﻥ ﺭا ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ ﻃﻠﺐ ﻛﻨﺪ?
4- اﮔﺮ اﺯ ﺁﻣﺪﻥ ﺑﻪ اﻳﺮاﻥ اﻣﺘﻨﺎﻉ ﻛﻨﺪﺁﻳﺎط ﻣﻴﺘﻮاﻧﻢ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﺑﻪ اﻳﺮاﻥ ﺑﻴﺎﻳﻢ و ﭘﻴﮕﻴﺮﻱ ﻫﺎﻱ ﻗﺎﻧﻮﻧﻲ ﺭا اﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﻢ و ﻃﻼﻕ ﻏﻴﺎﺑﻲ ﺑﺪﻫﻢ
5- اﮔﺮ ﻃﻼﻕ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻏﻴﺎﺑﻲ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﮕﻴﺮﺩ و ﺑﻌﺪ اﺯ ﻃﻼﻕ ﺑﻪ اﻳﺮاﻥ ﺑﻴﺎﻳﺪ ﺁﻳﺎ ﺣﻜﻢ ﺭاﺑﻂﻪ ﻧﺎ ﻣﺸﺮﻭﻉ و ﻣﺠﺎﺯاﺗﺶ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﺮﻗﺮاﺭ اﺳﺖ? ﺗﺎ اﺟﺮاﻱ ﺣﻜﻢ ﻣﻤﻨﻮﻉ اﻠﺨﺮﻭﺝ ﻧﻤﻴﺸﻮﺩ?
6- ﺁﻳﺎ ﺻﻼﺣﻴﺖ ﻧﮕﻬﺪاﺭﻱ ﺩﺧﺘﺮ 11 ﻣﺎﻩ اﻡ ﺭا ﺩاﺭﺩ?
ﺑﺎ ﺗﺸﻜﺮ

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا فیلم و عکس به عنوان اماره به علم قاضی کمک خواهد کرد ولی دلیل محسوب نخواهد شد لذا در صورت اثبات رابطه نامشروع مجازات شلاق در نظر گرفته میشود و زوجه حق طلاق خواهد داشت در طلاق از طرف مرد در صورتیکه شرط تنصیف امضا شده باشد تا نصف اموال مرد که بعد از عقد بدست آمده به زن داده خواهد شد. حضانت فرزند تا سن 7 سالگی با مادر است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط